Search

English

619

Java

(4 | 3.5)

- - -

khoanguyede

1 years ago

undefined...


Positive comment

0 0


Show more comments

Java është baza për pothuajse çdo lloj aplikacioni në rrjet dhe është standardi global për zhvillimin dhe ofrimin e aplikacioneve të integruara dhe celulare, lojërave, përmbajtjeve të bazuara në ueb dhe softuerëve të ndërmarrjes. Me më shumë se 9 milionë zhvillues në mbarë botën, Java ju mundëson të zhvilloni, vendosni dhe përdorni në mënyrë efikase aplikacione dhe shërbime emocionuese.

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Ubuntu Software Center

Screenshot
Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ Kodimi (8 )

+ Gjuhë e rreptë programimi (1 )

+ Gjuha e shtypur në mënyrë statike (1 )

+ Mbledhja e mbeturinave (1 )

+ Pajtueshmëria X86/x64 (0 )

+ Gjuhë e orientuar nga objekti (0 )

Llojet e Aplikimit

Gjuha e programimit (0 )

Etiketa

JVM

gjuha e programimit kompjuterik

biblioteka e programimit

programues

mjete programimi

programimit

programimi kompjuterik

gjuhët

Gjuha e programimit -

program kompjuterik

biblioteka e gjuhëve të programimit

shumëfijesh

Makine virtuale

zhvillimin

Alternativat për Java

1239

Python

(11 | 4.7)

- - -

563

JavaScript

(7 | 4.1)

- - -

295

C++

(1 | 5)

- - -

437

PHP

(3 | 4.7)

299

C (programming language)

(2 | 5)

- - -

127

Go (Programming Language)

(6 | 4.8)

- - -

255

Ruby

(0 | 0)

- - -

54

OpenJDK

(2 | 5)

55

Julia

(1 | 5)

- -

74

Dart

(1 | 5)

30

Kotlin

(0 | 0)

- - -

60

Haskell

(1 | 3)

- -

64

Scala

(0 | 0)

- - -

35

Apple Swift

(2 | 3.5)

- - -

55

D (Programming Language)

(0 | 0)

- - -

32

Nim (programming language)

(1 | 5)

- - -

42

Haxe

(0 | 0)

- -

27

Clojure

(0 | 0)

- - -

22

F# (programming language)

(0 | 0)

- - -

12

.NET Core

(1 | 5)

-

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram