Search

English

146

itch.io

(9 | 4)

- - -

coralinecastell

3 years ago

undefined...


Positive comment

4 0


Show more comments

itch.io ju jep mundësinë për të krijuar një faqe ku njerëzit mund të shkarkojnë lojërat që keni ngarkuar. Mund të vendosni opsionalisht një çmim minimal në lojën tuaj (i cili mund të jetë 0), duke u dhënë njerëzve mundësinë t'ju paguajnë atë që mendojnë se e meritoni. Të gjithë skedarët dhe imazhet janë të vendosura në itch.io, kështu që nuk keni nevojë të shqetësoheni për ndërtimin e një faqe interneti ose ruajtjen e lojës tuaj kudo.

Informacioni i përdorimit mblidhet dhe shfaqet për ju, si p.sh. sa herë shikohen, shkarkohen dhe blihen lojërat tuaja.

itch.io trajton të gjitha teknikat pas pritjes dhe shitjes së lojës suaj.

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

GitHub

Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ Hapni ndarjen e të ardhurave (1 )

+ Shpërndarja (1 )

+ Zbulimi i përmbajtjes (1 )

+ Bazuar në elektron (0 )

+ Lojë (0 )

+ Bazuar në shfletues (0 )

+ Biblioteka e lojërave (0 )

+ Pa DRM (0 )

Llojet e Aplikimit

Dyqan lojërash (0 )

Etiketa

Dyqan lojërash -

klient desktop

shpërndarja dixhitale

pako e lojës

Alternativat për itch.io

2097

Steam

(44 | 3.6)

- - -

593

GOG.com

(14 | 4.1)

- - -

133

Lutris

(6 | 3.8)

- - -

152

GOG GALAXY

(3 | 4.3)

- - -

30

GameHub

(1 | 5)

- - -

108

Origin

(1 | 2)

44

Game Jolt

(2 | 5)

-

76

Mod DB

(0 | 0)

- - -

51

Ubisoft Connect

(2 | 1.5)

-

28

Outpan

(2 | 5)

34

Indiegala

(0 | 0)

-

29

Fanatical

(1 | 4)

-

21

Indie DB

(0 | 0)

- - -

15

Indie Royale

(0 | 0)

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram