Search

English

115

Insomnia REST Client

(8 | 3.8)

- - -

Ola

3 years ago

undefined...


Positive comment

3 0


Show more comments

Korrigjoni API-të si një njeri, jo si një robot.

Insomnia është një klient i thjeshtë por i fuqishëm REST API me menaxhim të skedarëve të skedarëve, variabla të mjedisit, gjenerim kodi dhe vërtetim për Mac, Window dhe Linux.

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Twitter

GitHub

Specifikoni URL-në, ngarkesën, kokat dhe autorizimin të gjitha në një vend. Pastaj thjesht shtypni dërgoni.
Gjeneroni copa kodi për mbi tridhjetë biblioteka të gjuhëve të ndryshme, si NodeJS, Go, Swift, Python, Java, C dhe të tjera.
Shikoni dhe menaxhoni me lehtësi cookie-t në një ndërfaqe të thjeshtë por të fuqishme. Cookies ruhen automatikisht dhe dërgohen me çdo kërkesë, ashtu siç do të prisnit.
Ripërdorni ndryshoret e zakonshme si çelësat API duke përdorur mjedise. Përcaktoni ato globalisht ose kaloni midis nën-mjediseve për një rrjedhë pune të pandërprerë të zhvillimit/prodhimit.
Ndryshoni skemën e ngjyrave.

Veçoritë

+ Peshë e lehtë (4 )

+ Variablat (3 )

+ Kërkesë zinxhir (3 )

+ Sinkronizimi në renë kompjuterike (2 )

+ Importoni komandat Curl (2 )

+ REST API (2 )

+ Menaxhimi i API (1 )

+ Pamja paraprake e imazhit (1 )

+ Mbështet variablat e mjedisit (1 )

+ Api (0 )

+ Mbështetje për shkurtoret e tastierës (0 )

+ Bazuar në elektron (0 )

+ Afati i konfigurueshëm i kërkesës (0 )

+ Zhvilluesi i softuerit (0 )

+ Certifikatat e klientit SSL (0 )

+ Gjenerimi i kodit (0 )

+ Integrimi i GraphQL (0 )

+ Klienti REST (0 )

+ Hapësira pune të ndara (0 )

+ GraphQL (0 )

+ Dizajn të përgjegjshëm (0 )

Llojet e Aplikimit

Klienti API (0 )

Etiketa

Mbështetje GraphQL

SVG Mjet

Mjetet e Zhvilluesit

Zhvillimi i Uebit Mjet

Klienti API -

plotësimi i graphql

http

proxy i konfigurueshëm

Alternativat për Insomnia REST Client

151

Postman

(12 | 3.1)

- - -

54

Paw

(2 | 5)

-

20

Hoppscotch

(2 | 3)

- - -

52

soapUI

(0 | 0)

-

25

Advanced REST Client (ARC)

(0 | 0)

- - -

11

HTTP Toolkit

(1 | 5)

- - -

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram