Search

English

682

IMDb

(6 | 5)

nicotate

3 years ago

undefined...


Positive comment

3 0


Show more comments

I lançuar në internet në vitin 1990 dhe një degë e Amazon.com që nga viti 1998, IMDb është burimi më i popullarizuar dhe më autoritar në botë për përmbajtjen e filmave, TV dhe të famshëm, i krijuar për të ndihmuar fansat të eksplorojnë botën e filmave dhe shfaqjeve dhe të vendosin se çfarë të shikojnë.

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

Google Play Store

iPhone App Store

Windows Phone Store

Kindle Store

Veçoritë

+ Baza e të dhënave të filmit (0 )

Llojet e Aplikimit

Rishikimi i filmit (2 )

Baza e të dhënave të filmit (0 )

Rishikimi i faqes në internet (0 )

Etiketa

Zbulimi i Filmit Mjet

Rishikimi i faqes në internet -

Rishikimi i filmit Faqe

rishikime dhe rekomandime

Alternativat për IMDb

89

The Movie Database

(3 | 4)

- - -

116

Simkl

(5 | 4)

- - -

80

Letterboxd

(3 | 4.3)

108

Metacritic

(0 | 0)

- - -

32

ratehouse

(13 | 4.7)

- - -

96

Rotten Tomatoes

(4 | 1)

-

33

Reelgood

(0 | 0)

- - -

46

Criticker

(3 | 4.7)

- - -

32

MovieLens

(2 | 4.5)

- - -

13

lib.reviews

(0 | 0)

-

40

TheTVDB.com

(1 | 1)

11

Filmweb

(1 | 5)

- -

13

Worldcat

(0 | 0)

-

18

FilmAffinity

(1 | 5)

- -

19

iCheckMovies

(1 | 4)

11

TopMoviesLike

(0 | 0)

24

Goodfilms

(1 | 4)

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram