Search

English

391

IFTTT

(9 | 3.1)

- - -

nadinenb

2 years ago

undefined...


Positive comment

0 0


Show more comments

Mbi 600 aplikacione punojnë me IFTTT duke përfshirë Twitter, Telegram, Google Drive, Twitch, Weather Underground, Instagram, Gmail dhe pajisje si Google Home, Amazon Alexa, Nest, Philips Hue dhe iPhone tuaj. Aplikacioni IFTTT gjithashtu integrohet me aplikacionin Shëndeti, kështu që ju mund të gjurmoni dhe mbani me lehtësi zakonet tuaja.

Aktivizoni Appletet dhe:
• Kontrolloni gjithçka rreth jush me zërin tuaj dhe Amazon Alexa ose Google Assistant
• Qëndroni të informuar për atë që po ndodh nga botime si The New York Times dhe ProPublica
• Qëndroni gjithmonë të përgatitur për motin me njoftime të personalizuara të parashikimeve ditore
• Dërgojini mesazh shokëve të dhomës kur jeni pranë...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

Google Play Store

iPhone App Store

Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ Automatizimi i Detyrave (17 )

+ Automatizimi (6 )

+ Automatizimi i rrjedhës së punës (5 )

+ Integrimi i Shërbimit (2 )

+ Njoftimet e drejtpërdrejta të shtytjes (1 )

+ Aktivizues të personalizueshëm (1 )

+ Integrimi në Facebook (0 )

+ IPaaS (0 )

+ Veprimet (0 )

+ Shërbimi në internet (0 )

Llojet e Aplikimit

Automatizimi i Detyrave (17 )

Automatizimi i rrjedhës së punës (11 )

Etiketa

detyra të automatizuara

shkas

Alternativat për IFTTT

183

Zapier

(8 | 4.4)

- - -

88

Huginn

(2 | 1)

- - -

51

Make.com

(4 | 3.5)

- - -

71

Home-Assistant.io

(2 | 5)

- - -

64

n8n.io

(15 | 5)

- - -

72

UI.Vision RPA

(4 | 3.2)

- - -

124

Tasker

(5 | 2.8)

- - -

157

openHAB

(9 | 4.7)

- - -

39

Microsoft Flow

(1 | 2)

- - -

15

Node-RED

(0 | 0)

13

Siri Shortcuts

(0 | 0)

- -

19

Automate.io

(0 | 0)

- - -

16

Domoticz

(1 | 5)

- -

36

ioBroker

(11 | 4.7)

- - -

11

Jeedom

(0 | 0)

-

13

Flic

(1 | 4)

- - -

24

CloudHQ

(0 | 0)

- -

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram