Search

English

115

HomeBank

(4 | 3)

- - -

Daniel_B

8 years ago

undefined...


Positive comment

3 0


Show more comments

HomeBank është një softuer falas. Përdoreni atë për të menaxhuar llogaritë tuaja personale. Është projektuar për t'u përdorur lehtë. Analizoni financat tuaja në detaje duke përdorur mjete dhe grafikë të fuqishëm filtrues.

HomeBank përfiton nga më shumë se 14 vjet përvojë përdoruesi dhe komente. Zhvillimi i tij filloi në 1995 në kompjuterët Amiga. Është i disponueshëm për 52 gjuhë në GNU/Linux, FreeBSD, Microsoft Windows, MacOSX, Nokia N*** dhe Amiga.

Nëse jeni duke kërkuar për një mënyrë të thjeshtë për të menaxhuar llogaritë tuaja, atëherë «HomeBank» duhet të jetë softueri i zgjedhur. Merrni pak kohë për ta provuar, nuk do të pendoheni.

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ Kategoritë (11 )

+ Android Sync (4 )

+ Gjuhë të shumta (3 )

+ Mbivendosja e ndërfaqes (1 )

+ Zgjidhja e buxhetit vjetor (1 )

+ Ndjekja e parave (1 )

+ Etiketimi (1 )

+ Filtrat e kategorive (0 )

+ Ndjekja e buxhetit (0 )

+ Banking Online (0 )

+ Automatizimi i plotë i biznesit (0 )

+ Mbështetje për llogari të shumëfishta (0 )

Llojet e Aplikimit

Menaxheri i buxhetit (0 )

Financat personale (0 )

Banking Online (0 )

Etiketa

financiare

financat

Financat personale Mjet

Menaxheri i buxhetit -

Llogari bankare

organizimi i parave

kursim parash

organizatori i parave

financave

Kontabiliteti Software

banking në shtëpi

bankat

kursimtar parash

kalkulator buxheti

bankare dhe hipotekore

menaxhimin e llogarisë bankare

Alternativat për HomeBank

354

GnuCash

(12 | 3.8)

- - -

68

Money Manager Ex

(7 | 2.7)

- - -

112

You Need A Budget

(2 | 3.5)

- - -

202

Mint.com

(6 | 2.5)

- - -

16

Firefly III

(2 | 3)

43

KMyMoney

(4 | 4.2)

- - -

27

Splitwise

(5 | 4.6)

39

Buxfer

(3 | 4.7)

- - -

22

Toshl

(1 | 4)

- - -

21

Skrooge

(0 | 0)

- - -

11

Money Lover

(1 | 4)

17

Ledger

(0 | 0)

- -

11

Receipts

(0 | 0)

- - -

37

Manager

(0 | 0)

- - -

15

MoneyWiz

(0 | 0)

18

Banktivity

(1 | 2)

- -

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram