Search

English

386

Greasemonkey

(3 | 3)

- - -

0and1

1 years ago

undefined...


Positive comment

0 0


Show more comments

Greasemonkey është një shtesë e Firefox-it që ju lejon të personalizoni mënyrën se si duken dhe funksionojnë faqet e internetit.

Qindra skripta janë tashmë në dispozicion falas. Dhe nëse jeni lloji i kallajxhinjve, mund të shkruani edhe tuajin.

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

GitHub

Firefox Addons URL

Screenshot
Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ Përshtatje (1 )

+ Zgjatja e Safarit (1 )

+ Windows To Go (1 )

+ Shtesa Firefox (1 )

Llojet e Aplikimit

Menaxher i Skripteve të Përdoruesit (2 )

Etiketa

Menaxher i Skripteve të Përdoruesit -

personalizoni faqet e internetit

Alternativat për Greasemonkey

106

Tampermonkey

(4 | 4.2)

- -

43

Violentmonkey

(3 | 5)

- - -

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram