Search

English

114

Grav

(16 | 3.8)

- - -

Spout

2 years ago

undefined...


Positive comment

2 0


Show more comments

Grav është një CMS i lehtë për t'u përdorur, por i fuqishëm, me burim të hapur që nuk kërkon bazë të dhënash. Me pak fjalë, instalimi i Grav është një çështje e zbërthimit të skedarit. Është i shpejtë, ka memorie të sofistikuar dhe një gjurmë të lehtë për performancë optimale. Përmbajtja është vetëm skedarë të thjeshtë shënjimi në dosje, pa baza të dhënash të ndërlikuara për t'u trajtuar. Një API e fuqishme dhe grepa të gjera lejojnë shtojcat të zgjerojnë Grav. Modeli Flexible Twig lejon realizimin e lehtë të modeleve tuaja.

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Twitter

GitHub

Pulti
Struktura bazë e dosjes është e vetë-shpjegueshme
Statistikat

Veçoritë

+ Zgjerohet nga Plugins/Extensions (24 )

+ Modelimi i thuprës (2 )

+ Nuk ka nevojë për bazë të dhënash (1 )

+ CMS e skedarit të sheshtë (1 )

+ Menaxhimi i përmbajtjes (0 )

+ Autentifikimi me dy faktorë (0 )

+ Gjenerator i faqes statike (0 )

+ CMS (0 )

+ Mbështetje për MarkDown (0 )

Llojet e Aplikimit

Publikimi i blogut (2 )

CMS (0 )

Gjenerator i faqes statike (0 )

Etiketa

Publikimi i blogut Mjet

degëz

Php

Alternativat për Grav

1545

WordPress

(49 | 3.9)

- - -

465

Drupal

(13 | 3.2)

- - -

202

Ghost

(9 | 3.3)

- - -

94

Jekyll

(1 | 4)

- - -

424

Tumblr

(13 | 2.8)

- - -

54

Hugo

(5 | 4.8)

- - -

204

Blogger

(4 | 3.8)

- - -

335

Joomla

(7 | 3)

- -

155

ProcessWire

(11 | 4.3)

- - -

78

Known

(6 | 2.8)

- - -

13

Gatsby

(1 | 1)

- - -

25

postach.io

(2 | 4)

- - -

13

DEV Community

(0 | 0)

- -

60

django CMS

(1 | 5)

- - -

16

Publii

(7 | 4.3)

- - -

13

Bludit

(5 | 5)

- - -

23

Pelican

(3 | 4.7)

- - -

18

October

(2 | 5)

- - -

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram