Search

English

138

Google Voice

(3 | 3.3)

- - -

scottchiste

2 years ago

undefined...


Positive comment

0 0


Show more comments

Google Voice ju jep një numër për të gjithë telefonat tuaj, postën zanore të organizuar në një format emaili, telefonata falas në distancë nga SHBA, tarifa të ulëta për thirrjet ndërkombëtare dhe shumë veçori falas të telefonatave, duke përfshirë transkriptet, bllokimin e telefonatave, shqyrtimin e telefonatave, thirrjet në konferencë, SMS, dhe me shume.

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

Google Play Store

iPhone App Store

Screenshot
Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ Video thirrje (14 )

+ Thirrjet e koduara VoIP (1 )

+ Thirrje zanore (1 )

+ Përcjellja e thirrjes (1 )

+ Video Konferencë (0 )

+ Transkriptoni postat zanore (0 )

+ Bisedë në grup (0 )

+ Numër telefoni i përkushtuar (0 )

Llojet e Aplikimit

Video thirrje (14 )

Telefonia në internet (0 )

Bisedë në grup (0 )

Etiketa

pc në telefon

telefonia

konferenca

Telefonia në internet Shërbimi

komunikimi me zë

duke thirrur

konferencë

telefonit

Posta zanore

Alternativat për Google Voice

2546

Skype

(67 | 2.6)

- - -

325

Viber

(7 | 3.1)

- - -

11

Line2

(1 | 4)

- -

33

MightyCall

(3 | 4)

- - -

104

LINE

(4 | 3.8)

- - -

11

Telzio

(0 | 0)

- - -

12

TextNow

(3 | 2.3)

- - -

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram