Search

English

660

Google Translate

(7 | 3.7)

- - -

Shojimeguro

5 years ago

undefined...


Positive comment

2 0


Show more comments

Google Translate është një shërbim falas përkthimi në internet që mund të përkthejë në çast tekstin dhe faqet e internetit midis mbi 50 gjuhëve.

Versionet e iPhone dhe Android ofrojnë hyrje zanore.

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

Google Play Store

iPhone App Store

Chrome OS Web Store

Google Play Store (Tablet)

Screenshot
Në dispozicion mbi 50 gjuhë
iPhone
Hyrja zanore
Screenshot
Android
Screenshot

Veçoritë

+ Hyrja zanore (3 )

+ Gjuhë të shumta (3 )

+ Përkthim në kohë reale (3 )

+ Përkthimi në internet (2 )

+ Përkthimi me makinë (1 )

+ Përkthyes (1 )

+ Përkthim-platformë (1 )

+ Imazhi në tekst (0 )

+ Përkthim i integruar (0 )

+ Punon jashtë linje (0 )

+ Tekst në Të folur (0 )

Llojet e Aplikimit

Tekst në Të folur (2 )

Përkthyes (1 )

Etiketa

përkthe faqen e internetit

përkthimet

shërbim përkthimi

Alternativat për Google Translate

124

DeepL Translator

(14 | 4.6)

- - -

42

Apertium

(0 | 0)

-

24

Yandex.Translate

(4 | 4.2)

- - -

66

QuestSoft QTranslate

(12 | 4.7)

39

Linguee

(0 | 0)

-

65

Wiktionary

(0 | 0)

- - -

49

Tatoeba

(1 | 4)

-

37

dict.cc

(1 | 4)

- -

38

Merriam-Webster

(1 | 5)

-

22

Microsoft Translator

(0 | 0)

-

14

Crow Translate

(1 | 5)

- - -

12

Reverso Context

(1 | 5)

14

Lion (LEO dictionary)

(0 | 0)

- - -

13

S3.Translator

(3 | 5)

- -

12

Glosbe

(1 | 5)

-

102

Lingoes

(7 | 4.3)

- - -

18

The Free Dictionary

(0 | 0)

- -

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram