Search

English

120

Google Slides

(1 | 5)

- - -

nicotate

3 years ago

undefined...


Positive comment

0 0


Show more comments

Google Slides, pjesë e Google Drive, është një aplikacion prezantimesh në internet që ju lejon të tregoni punën tuaj në një mënyrë vizuale. Ja çfarë mund të bëni me Google Slides:

• Krijoni dhe modifikoni prezantime.
• Ndryshoni një prezantim me miqtë ose kolegët dhe ndajeni atë me të tjerët pa mundim.
• Importoni skedarë .pptx dhe .pps dhe konvertojini ato në prezantime të Google.
• Shkarkoni prezantimet tuaja si një skedar PDF, PPT ose një skedar .txt.
• Futni imazhe dhe video në prezantimin tuaj.
• Publikoni dhe futni prezantimet tuaja në një faqe interneti.

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Google Play Store

iPhone App Store

Chrome OS Web Store

Screenshot
Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ Ndarja e sesionit (2 )

+ Krijuesi i Slideshow (1 )

+ Eksporto në PDF (0 )

+ Bashkëpunimi online (0 )

Llojet e Aplikimit

Krijuesi i prezantimit (0 )

Krijuesi i Slideshow (0 )

Etiketa

Prezantimi -

Prezantimi në internet -

Krijuesi i prezantimit -

rrëshqitje

paraqitje lineare

Alternativat për Google Slides

220

LibreOffice - Impress

(3 | 3)

-

297

Prezi

(4 | 3.5)

- - -

217

Microsoft Powerpoint

(0 | 0)

- - -

100

Sozi

(2 | 4)

- - -

133

Keynote

(4 | 4.5)

- -

22

Storyboarder

(4 | 4)

- -

25

Slides

(1 | 5)

-

14

Adobe Spark Page

(1 | 4)

- - -

12

emaze

(0 | 0)

- - -

48

Apache OpenOffice Impress

(0 | 0)

14

Ludus

(0 | 0)

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram