Search

English

530

SketchUp

(15 | 4.2)

- - -

jesusmalverde

4 years ago

undefined...


Positive comment

16 1


Show more comments

SketchUp (dikur Google Sketchup) është një program kompjuterik i modelimit 3D për një gamë të gjerë aplikacionesh vizatimi si arkitektonike, dizajni i brendshëm, inxhinieria civile dhe mekanike, dizajni i filmave dhe lojërave video—dhe i disponueshëm në një version falas, SketchUp Make, dhe një version i paguar me funksionalitet shtesë, SketchUp Pro.

SketchUp vjen me një galeri 3D që ju lejon të kërkoni për modele dhe të ndani tuajat. Këto janë çdo lloj modeli që mund të imagjinoni: mobilje, shtëpi, makina, statuja…

Karakteristikat e SketchUp përfshijnë:

* Lehtë për t'u përdorur
* Mund të zbuloni se në cilën pjesë të modelit është goditur dielli
* Eksperimentoni me ngj...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

Ndërfaqja kryesore e përdoruesit
Preferencat e Përgjithshme

Veçoritë

+ Shikues i integruar i modelit 3D (5 )

+ Modelimi 3D (5 )

+ Vizatim 3D (3 )

+ Laps (3 )

+ Dizajn i brendshem (1 )

+ Projektim Mekanik (1 )

+ Imazhi në 3D (0 )

+ Bazuar në shfletues (0 )

+ Dizajni i kabinetit (0 )

+ Printim 3D (0 )

+ skicim 3D (0 )

+ Animacion 3D (0 )

Llojet e Aplikimit

Modelimi 3D (5 )

Dizajn i brendshem (1 )

Etiketa

modele

modelimi

inxhinieri civile

dizajn arkitektonik

Alternativat për SketchUp

325

FreeCAD

(14 | 4.4)

- - -

1445

Blender

(35 | 4.7)

- - -

254

Sweet Home 3D

(13 | 3.5)

- - -

188

Autodesk AutoCAD

(6 | 3.5)

- - -

23

Shapr3D

(1 | 1)

- - -

104

Wings 3D

(2 | 4)

- - -

29

pCon.planner

(4 | 5)

- -

117

MakeHuman

(0 | 0)

- - -

114

Autodesk 3ds Max

(0 | 0)

- - -

133

Autodesk Maya

(3 | 3.3)

- - -

49

BRL-CAD

(0 | 0)

- - -

34

Autodesk Fusion 360

(3 | 3)

- - -

73

SOLIDWORKS

(4 | 4)

- - -

46

BricsCAD

(4 | 3)

- - -

71

Cinema 4D

(1 | 1)

- - -

20

Onshape

(2 | 5)

- - -

23

Paint 3D

(11 | 4.1)

- -

19

Planner 5D

(2 | 2.5)

-

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram