Search

English

145

Google +1

(2 | 2)

Shojimeguro

3 years ago

undefined...


Negative comment

0 0


Show more comments

Klikoni butonin +1 për të dhënë publikisht diçka vulën tuaj të miratimit. Të tjerët mund të shohin atë që keni miratuar në rezultatet e kërkimit të tyre, kështu që +1-të tuaja mund të ndihmojnë miqtë, kontaktet dhe të tjerët në ueb të gjejnë gjërat më të mira kur kërkojnë. Për më tepër, përdorimi i butonit +1 në sajtet jo të Google i lejon Google të përshtatë reklamat për ju në të gjithë ueb-in, bazuar në profilin tuaj të Google, aktivitetin +1 dhe lidhjet sociale (pa ndarë informacionin tuaj me uebsajte të jashtme).

Për të +1 gjërat, së pari ju duhet një profil publik Google. Kur krijoni një profil, ai është i dukshëm për këdo dhe lidhjet me adresën tuaj të emailit mund ta gjejnë lehtësi...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

Screenshot

Veçoritë

+ Shënimi social (0 )

Llojet e Aplikimit

Shënimi social (0 )

Rrjet social (0 )

Etiketa

google plus

votoni

Publicitet

aplikacionet e google

mediat sociale

promovimin

plus

Rrjet social -

Alternativat për Google +1

297

Raindrop.io

(11 | 4.2)

- - -

211

Pinterest

(6 | 3)

- - -

114

Tagpacker

(5 | 4.8)

- - -

37

GGather

(4 | 4.8)

- - -

41

Refind

(1 | 5)

-

127

Flamory

(2 | 4)

- - -

57

Pearltrees

(3 | 3.3)

- - -

32

Webjets

(5 | 5)

- - -

27

Stash.ai

(0 | 0)

- - -

21

Savelist

(0 | 0)

- - -

12

Bookmark Sidebar

(1 | 5)

- -

39

weheartit.com

(1 | 5)

- - -

18

Scoop.it!

(0 | 0)

- - -

24

Pinry

(1 | 5)

16

Fetchee

(1 | 1)

- - -

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram