Search

English

152

GOG GALAXY

(3 | 4.3)

- - -

Yrdael

2 years ago

undefined...


Positive comment

0 0


Show more comments

Klienti i lojërave i krijuar për blerje të përshtatshme, luajtje dhe përditësim të lojërave pa DRM, si dhe lojëra online midis platformave të lojërave, GOG GALAXY është ndërtuar gjithashtu duke pasur parasysh opsionet dhe besimin se ju duhet të zotëroni lojërat që blini

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

Screenshot

Veçoritë

+ Bazuar në komunitet (7 )

+ Përditësim automatik (6 )

+ Sinkronizimi në renë kompjuterike (2 )

+ Përditëso njoftuesin (0 )

+ Arritjet (0 )

+ Bisedë në grup (0 )

+ Lojë (0 )

+ Pa DRM (0 )

+ Launcher lojë (0 )

Llojet e Aplikimit

Dyqan lojërash (0 )

Menaxher i Bibliotekës së Lojërave (0 )

Etiketa

Menaxher i Bibliotekës së Lojërave -

Dyqan lojërash -

shpërndarja dixhitale

platforma e lojrave

Alternativat për GOG GALAXY

146

itch.io

(9 | 4)

- - -

114

Playnite

(8 | 4.5)

- - -

69

Epic Games Store

(7 | 2.9)

- -

30

GameHub

(1 | 5)

- - -

44

Game Jolt

(2 | 5)

-

14

Pegasus

(1 | 4)

-

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram