Search

English

410

Godot Engine

(24 | 4.8)

- - -

adamzahran

6 years ago

undefined...


Positive comment

11 0


Show more comments

Godot Engine është një motor lojërash i mbushur me veçori, ndër-platformë për të krijuar lojëra 2D dhe 3D nga një ndërfaqe e unifikuar. Ai siguron një grup gjithëpërfshirës mjetesh të zakonshme, në mënyrë që përdoruesit të mund të fokusohen në krijimin e lojërave pa pasur nevojë të rishpikin timonin. Lojërat mund të eksportohen me një klikim në një numër platformash, duke përfshirë platformat kryesore të desktopit (Linux, macOS, Windows), platformat celulare (Android, iOS), si dhe platformat e bazuara në ueb (HTML5) dhe konsolat.

TIPARET

Redaktues vizual, plot me mjete të pjekura.
Ndërfaqja e pandërprerë, me redaktues të ndjeshëm ndaj kontekstit.
Sistemi i mahnitshëm i skenës, duke m...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

GitHub

Screenshot
Motor 2D plotësisht i dedikuar
Mbështetje XR (VR dhe AR).
Grafika të mrekullueshme 3D
Plotësisht falas dhe me burim të hapur
Animoni gjithçka
Skript dhe korrigjimi
Redaktues ndër-platformë
Dizajn inovativ

Veçoritë

+ Portativ (13 )

+ GdScript (10 )

+ Mbështetje për skriptimin (8 )

+ Shikues i integruar i modelit 3D (5 )

+ Multiplayer (4 )

+ Peshë e lehtë (4 )

+ Gjuhë të shumta (3 )

+ Motori i lojërave 3D (2 )

+ Mbështetje për Windows Hello (1 )

+ Lojë 2D (1 )

+ Renderer 3D (1 )

+ Krijimi i lojës 2D (1 )

+ Instalim i thjeshtë (1 )

+ Ndër-Platformë (1 )

+ Sistemi i skenës (0 )

+ Sistemi modular (0 )

+ Tubacioni i aseteve (0 )

+ Eksporto në HTML (0 )

+ Menaxhimi i skenës (0 )

+ Përputhshmëria e Windows XP (0 )

+ Animacioni i kornizës kryesore (0 )

+ Programim vizual (0 )

+ Nyje intuitive (0 )

+ Motori i lojës 2D (0 )

Llojet e Aplikimit

Zhvillimi i Lojërave (0 )

Etiketa

Makine virtuale

Efikasiteti

Linux

gdnative

motori i lojës

motor 3d

krijoni apk android

Zhvillimi i Lojërave Mjet

Alternativat për Godot Engine

319

Unity

(9 | 3.4)

- - -

136

Unreal Engine

(6 | 4.3)

- - -

167

GDevelop

(11 | 4.5)

- - -

224

Android Studio

(2 | 3.5)

- - -

78

LÖVE

(2 | 4.5)

- -

44

Wick Editor

(5 | 4.8)

- - -

99

Scratch

(7 | 3.9)

- - -

55

CRYENGINE

(0 | 0)

- - -

80

Construct 3

(30 | 4.9)

- - -

37

GameMaker: Studio

(2 | 5)

- -

33

Verge3D

(11 | 5)

- - -

17

Armory 3D

(2 | 4.5)

- - -

45

RPG Maker

(6 | 3.7)

- - -

19

Stride Game Engine

(0 | 0)

160

Construct 2

(5 | 4)

- - -

12

Defold Engine

(2 | 5)

- -

39

Torque 3D

(1 | 5)

39

Cocos2d-x

(0 | 0)

-

28

ENIGMA - LateralGM

(0 | 0)

36

Urho3D

(0 | 0)

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram