Search

English

446

GNOME

(12 | 2.9)

- - -

JohnFastman

5 years ago

undefined...


Positive comment

3 1


Show more comments

GNOME 3 është projektuar nga themeli për t'ju ndihmuar të keni përvojën më të mirë të mundshme kompjuterike. Mësoni për atë që ka për të ofruar.

E thjeshtë dhe e lehtë për t'u përdorur
Çdo pjesë e GNOME 3 është krijuar për ta bërë të thjeshtë dhe të lehtë për t'u përdorur. Përmbledhja e aktiviteteve është një mënyrë e thjeshtë për të hyrë në të gjitha detyrat tuaja themelore. Një shtypje e një butoni është gjithçka që duhet për të parë dritaret tuaja të hapura, për të nisur aplikacionet ose për të kontrolluar nëse keni mesazhe të reja. Të kesh gjithçka në një vend është i përshtatshëm dhe do të thotë që nuk duhet të mësosh rrugën tënde rreth një labirinti teknologjish të ndryshme.

Ju ...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

Source

Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ Zgjerohet nga Plugins/Extensions (24 )

+ Performanca optimale (11 )

+ Dizajn i pastër (2 )

+ Mjedisi i Desktopit (0 )

Llojet e Aplikimit

Mjedisi i Desktopit (0 )

Etiketa

Alternativat për GNOME

370

KDE Plasma

(14 | 4.8)

- - -

342

Xfce

(4 | 4.5)

- - -

182

Cinnamon

(4 | 4.5)

- - -

139

MATE

(4 | 4.2)

117

LXDE

(1 | 5)

- -

37

Budgie

(0 | 0)

42

Cairo Shell

(1 | 5)

-

43

LXQt

(2 | 4)

- - -

51

Enlightenment

(0 | 0)

-

14

Lumina Desktop Environment

(0 | 0)

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram