Search

English

139

GlassWire

(14 | 2.6)

- - -

williamneis

5 years ago

undefined...


Positive comment

16 6


Show more comments

GlassWire është një mjet dhe analizues i monitorimit të sigurisë së rrjetit që vizualizon aktivitetin tuaj të rrjetit në një grafik të lehtë për t'u përdorur, ju paralajmëron për kërcënimet e mundshme, menaxhon murin tuaj të zjarrit dhe më shumë.

Monitorimi i rrjetit:

Monitori i rrjetit të GlassWire vizualizon aktivitetin tuaj aktual dhe të kaluar të rrjetit sipas llojit të trafikut, aplikacionit, vendndodhjes gjeografike, të gjitha në një grafik të bukur dhe të lehtë për t'u kuptuar. Kthehuni prapa në kohë deri në 30 ditë dhe shikoni se çfarë po bënte kompjuteri ose serveri juaj në të kaluarën. Klikoni grafikun për të parë detajet se çfarë aplikacioni ose ngjarje rrjeti shkaktoi një r...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

Google Play Store

Grafiku i GlassWire ju tregon aktivitetin e rrjetit në kohë reale të ndarë sipas aplikacioneve, trafikut dhe hosteve.
Ekrani i përdorimit të GlassWire ju ndihmon të shihni se çfarë po bën kompjuteri juaj në rrjet. Shikoni lehtësisht se cilat aplikacione dhe hoste po i shpërdorojnë të dhënat tuaja, më pas bllokojini ato.
Klikoni grafikun e GlassWire për të parë se cilat aplikacione dhe host janë përgjegjës për atë rritje të përdorimit të të dhënave.
Merr sinjale kur një aplikacion i ri hyn në rrjet.
Monitoroni serverët në distancë ose kompjuterë të tjerë me GlassWire.
GlassWire ka gjithashtu një aplikacion të mrekullueshëm Android që mund t'ju ndihmojë të mos humbni të dhënat celulare dhe WiFi.
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ Monitorimi i rrjetit (2 )

+ Komponenti grafik (1 )

+ Ndërfaqe intuitive (1 )

+ Aktiviteti i rrjetit (1 )

+ Firewall (0 )

+ Mjetet e rrjetit (0 )

+ Push abonimet (0 )

+ Grafikët (0 )

+ Firewall i integruar (0 )

+ Blloko aplikacionet (0 )

Llojet e Aplikimit

Monitorimi i rrjetit (2 )

Firewall (0 )

Etiketa

Siguria & Privatësia

Analizuesi i rrjetit -

monitorimi i trafikut

gjerësia e brezit

sistemi i zbulimit të ndërhyrjeve

Alternativat për GlassWire

111

simplewall

(14 | 3.9)

- - -

117

Little Snitch

(7 | 3.3)

-

36

LuLu by Objective-See

(2 | 4.5)

- - -

26

Portmaster

(5 | 3.2)

- - -

61

BiniSoft Windows Firewall Control

(5 | 4.2)

- -

47

Netdata

(2 | 5)

- - -

31

TrafficMonitor

(4 | 3.5)

- - -

26

OpenSnitch

(1 | 5)

- - -

77

NetLimiter

(4 | 3.2)

- - -

37

BitMeter OS

(0 | 0)

- - -

51

TinyWall

(5 | 4)

-

60

NetSpeedMonitor

(2 | 4)

- -

23

Windows Firewall Notifier

(0 | 0)

-

18

NetTraffic

(1 | 5)

- - -

34

DU Meter

(2 | 5)

26

Privatefirewall

(4 | 3.8)

- -

170

NetWorx

(5 | 3.2)

- - -

21

Radio Silence

(0 | 0)

-

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram