Search

English

361

Glary Utilities

(16 | 3.9)

- - -

zerush

4 years ago

undefined...


Positive comment

5 1


Show more comments

Glary Utilities ofron një sërë mjetesh dhe programesh të fuqishme dhe të lehta për t'u përdorur për të rregulluar, përshpejtuar, mirëmbajtur dhe mbrojtur kompjuterin tuaj.

Ofron në 23 gjuhë pastrimin e regjistrit dhe disqeve, vonesën e nisjes, mbrojtjen e privatësisë, përshpejtuesin e performancës dhe mjete të mahnitshme shumëfunksionale. Mund të rregullojë gabimet e rrepta të regjistrit, të fshijë rrëmujën, të optimizojë shpejtësinë e internetit, të ruajë skedarët konfidencialë dhe të ruajë performancën maksimale.

Është projektuar si për fillestarët ashtu edhe për profesionistët. Ndërfaqja miqësore për përdoruesit tregon udhëzime të qarta dhe të detajuara. Për fillestarët, të gjitha p...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Google Play Store

Windows 10 / 5.66
Windows 10 / 5.66
Windows 10 / 5.66
Android
Android
Android
Android

Veçoritë

+ Portativ (13 )

+ Pastrimi i sistemit (4 )

+ Gjuhë të shumta (3 )

+ Bashkim automatik i kopjuar (1 )

+ Çinstaluesit e softuerit (1 )

+ Monitorimi i mbeturinave në kohë reale (0 )

+ Ndarja e skedarëve (0 )

+ Gjetësi i skedarëve të kopjuar (0 )

+ Shredder skedari (0 )

+ Mirëmbajtja me 1 klikim (0 )

+ Riparimi i regjistrit (0 )

Llojet e Aplikimit

Pastrimi i sistemit (4 )

Çinstaluesit e softuerit (1 )

Gjetësi i skedarëve të kopjuar (0 )

Etiketa

Gjetësi i imazheve të dyfishta -

Defrag Mjet

Përditësuesi i softuerit -

optimizimi i pc

defragimi i regjistrit

optimizimi i memories

Analizuesi i përdorimit të diskut -

ndahu dhe bashkohu

Kriptimi i skedarit Mjet

Menaxhimi i procesit Mjet

skedarë dublikatë

menaxher fillestar

Rikuperimi i skedarit Mjet

çaktivizoni hyrjen e menysë së kontekstit

Heqja e malware

gjetës i dosjeve bosh

skedarët e riparimit

Alternativat për Glary Utilities

616

BleachBit

(35 | 4.1)

- - -

2643

CCleaner

(47 | 2.8)

- - -

191

Bulk Crap Uninstaller

(20 | 4.7)

- - -

40

Stacer

(9 | 4.9)

- - -

60

SD Maid

(0 | 0)

- - -

18

LTE Cleaner

(1 | 5)

- -

151

AVG PC TuneUp

(1 | 2)

- - -

124

Clean Master

(2 | 2.5)

- - -

43

Wise Disk Cleaner

(1 | 5)

- -

22

Windows Repair Toolbox

(2 | 5)

- - -

39

Wise Care 365

(1 | 2)

- -

60

Wise Registry Cleaner

(1 | 1)

-

99

Auslogics BoostSpeed

(17 | 3.2)

- - -

17

jv16 PowerTools

(0 | 0)

11

Files by Google

(1 | 4)

- - -

17

All-In-One Toolbox

(0 | 0)

- -

28

Click&Clean

(0 | 0)

- - -

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram