Search

English

637

GitLab

(13 | 4.1)

- - -

AlternativeToCheese

3 years ago

undefined...


Positive comment

3 0


Show more comments

GitLab është një mjet i menaxhimit të depove të Git në premisë ose i pritur. Ai gjithashtu përfshin rishikime të kodit, ndjekje të çështjeve, wiki dhe integrim të vazhdueshëm.

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

Source

Rrjedha e aktivitetit
Shfletuesi i skedarëve
Wiki i mundësuar nga Git
Marge kërkesat
Menaxhimi i çështjeve
Copë kodi
Grepa ueb

Veçoritë

+ Integrimi i vazhdueshëm (127 )

+ Depo private të pakufizuara (18 )

+ Mbështetje GIT (11 )

+ Bordi Kanban (4 )

+ Vendosja e vazhdueshme (4 )

+ CI/CD (3 )

+ Depot private (3 )

+ Integrimi Jira (1 )

+ Tubacionet (1 )

+ Jo Microsoft EEE (1 )

+ Mbështetje merkuriale (1 )

+ Përdorues të pakufizuar (1 )

+ Ndërtime të vazhdueshme (1 )

+ Pritja e përbashkët (0 )

+ Git (0 )

+ Versioni dhe Kontrolli i Burimit (0 )

+ Menaxhimi i Projektit (0 )

+ CI i integruar (0 )

+ Integrimi i Jenkins (0 )

Llojet e Aplikimit

Bordi Kanban (4 )

Versioni dhe Kontrolli i Burimit (0 )

Menaxhimi i Projektit (0 )

Etiketa

gjurmë

github

menaxhimi i zinxhirit të furnizimit

kuqja

versionimi

nuk përqafoj zgjeroj shuaj

Alternativat për GitLab

1524

GitHub

(19 | 3.2)

- - -

124

Gogs

(6 | 4.5)

- - -

110

Gitea

(3 | 5)

- - -

1148

Trello

(45 | 4.2)

- - -

383

Bitbucket

(1 | 2)

- - -

303

SourceForge

(10 | 3.7)

- - -

84

Buddy

(54 | 4.9)

- - -

128

Jenkins

(1 | 5)

- - -

22

Codeberg

(4 | 5)

- - -

46

GitBucket

(1 | 5)

- -

71

Phabricator

(2 | 2.5)

- - -

106

Launchpad

(2 | 1)

- - -

142

Trac

(2 | 1.5)

- - -

16

NotABug.org

(1 | 5)

- -

32

BountySource

(0 | 0)

- - -

49

Tuleap

(6 | 2.8)

- - -

34

Kallithea

(0 | 0)

- - -

21

GitPrep

(0 | 0)

- - -

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram