Search

English

117

GeoGebra

(4 | 3)

- - -

OmPrakashSrivastava

2 years ago

undefined...


Positive comment

0 0


Show more comments

GeoGebra është softuer i matematikës dinamike falas dhe me shumë platforma për të mësuar dhe mësimdhënie. Ka marrë disa çmime për softuer arsimor në Evropë dhe SHBA.

Aplikacionet:
Llogaritësi i grafikut GeoGebra
Gjeometria GeoGebra
Llogaritësi i GeoGebra CAS
Llogaritësi GeoGebra 3D
Llogaritësi shkencor i GeoGebra
GeoGebra Classic

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

Source

Microsoft Store

Google Play Store

iPhone App Store

Google Play Store (Tablet)

Pamje e re e bazuar në ueb e versionit offline.
Screenshot
gjeometri dinamike
algjebër ndërvepruese
fletëllogaritëse
futja e tekstit në latex; rezultati dinamik i llogaritjes në ekuacione

Veçoritë

+ Eksporto në LaTeX (2 )

+ Fletëllogaritëse (1 )

+ Ekuacionet LaTeX (1 )

+ Eksporto në SVG (1 )

+ Llogaritësi grafik (1 )

+ CAS (0 )

+ Eksporto në HTML (0 )

Llojet e Aplikimit

Etiketa

interaktive

duke komplotuar

Algjebër

Grafika vektoriale Aplikacioni

komplot

Math

gjeometria

analiza e të dhënave

Alternativat për GeoGebra

30

Desmos

(0 | 0)

52

fxSolver

(2 | 4.5)

- - -

25

SciDaVis

(2 | 4)

32

Matplotlib

(0 | 0)

-

11

Grapher

(1 | 5)

-

60

GnuPlot

(0 | 0)

-

17

Graph

(2 | 4.5)

36

python(x,y)

(1 | 4)

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram