Search

English

673

gedit

(3 | 2.7)

- - -

surehand53

4 years ago

undefined...


Positive comment

0 1


Show more comments

Redaktori zyrtar i tekstit të mjedisit të desktopit GNOME. Ka theksim sintaksor dhe është i përshtatshëm për programim, me mbështetje për disa gjuhë. Zgjerohet me shtojca.

Aktualisht përmban:
* Mbështetje e plotë për tekstin e ndërkombëtarizuar (UTF-8)
* Theksimi i sintaksës i konfigurueshëm për gjuhë të ndryshme (C, C++, Java, HTML, XML, Python, Perl dhe shumë të tjera)
* Zhbëj/Ribërë
* Redaktimi i skedarëve nga vende të largëta
* Rikthimi i skedarit
* Mbështetje për pamjen e printimit dhe printimit
* Mbështetje për clipboard (prerje / kopjoni / ngjitni)
* Kërkoni dhe zëvendësoni
* Shkoni në linjë specifike
* Shënim automatik
* Mbësh...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

Microsoft Store

Ubuntu Software Center

Pamja e parazgjedhur nën GNOME me Adwaita
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ Zgjerohet nga Plugins/Extensions (24 )

+ Peshë e lehtë (4 )

+ Kontrolli drejtshkrimor (3 )

+ Theksimi i sintaksës (2 )

+ Skedat (1 )

+ Përfundim automatik (0 )

Llojet e Aplikimit

Redaktori i tekstit (1 )

Etiketa

bllok shënimesh

gnome

Redaktori i tekstit -

Alternativat për gedit

1025

Visual Studio Code

(47 | 4.2)

- - -

4643

Notepad++

(78 | 4)

- - -

1926

Sublime Text

(63 | 4)

- - -

1081

Atom

(35 | 3.7)

- - -

1226

Vim

(21 | 4.2)

- - -

144

VSCodium

(11 | 4.7)

- - -

533

Geany

(11 | 4.2)

- - -

238

Kate

(5 | 4.6)

- - -

251

GNU nano

(6 | 4)

- - -

343

GNU Emacs

(5 | 3.4)

- - -

92

Neovim

(2 | 5)

- - -

48

Micro

(3 | 3.7)

- - -

154

Bluefish Editor

(3 | 5)

- - -

31

CudaText

(8 | 3.9)

- - -

175

Notepad

(3 | 4)

- - -

32

Notepad3

(5 | 4.4)

- - -

157

UltraEdit

(4 | 4.8)

-

31

Mousepad

(2 | 3.5)

- - -

253

TextMate

(0 | 0)

- - -

113

jEdit

(3 | 4)

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram