Search

English

546

FreezeCrowd

(30 | 3.9)

-

allisonleedom

8 years ago

undefined...


Positive comment

0 0


Show more comments

FreezeCrowd është një rrjet social që lidh njerëzit në fotot në grup. Motoja është të thyeni akullin dhe të lidheni me miqtë tuaj përmes fotove. Njerëzit në foto lënë komente në formën e flluskave të të folurit që janë të lidhura me etiketat.

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Twitter

Veçoritë

+ Biseda (1 )

+ Ndarja e fotove (0 )

Llojet e Aplikimit

Rrjet social (0 )

Ndarja e fotove (0 )

Etiketa

Fotografitë

fotografisë

mediat sociale

Rrjet social -

Miq

komunikimet

fotot në grup

Alternativat për FreezeCrowd

973

Facebook

(48 | 2.6)

- - -

149

VK

(2 | 5)

- - -

31

MeWe

(7 | 2.9)

- - -

20

Okuna

(3 | 2.3)

-

55

BuddyPress

(2 | 3)

-

19

Plurk

(2 | 3)

- - -

22

Chaino

(8 | 4.6)

- - -

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram