Search

English

462

FreeMind

(8 | 3.6)

- - -

cgabt

5 years ago

undefined...


Positive comment

3 0


Show more comments

FreeMind është një softuer premierë falas i hartës së mendjes i shkruar në Java. Zhvillimi i fundit shpresojmë ta kthejë atë në një mjet me produktivitet të lartë. Ne jemi krenarë që funksionimi dhe navigimi i FreeMind është më i shpejtë se ai i MindManager për shkak të operacioneve me një klikim "palosje / shpalos" dhe "ndiq lidhjen".

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Source

Ubuntu Software Center

Shembull: Kompjuter
Shembull: gjuhët për prezantim

Veçoritë

+ Shkrim pa shpërqendrim (4 )

+ Tastet e shkurtoreve (1 )

+ Menaxhimi i njohurive (1 )

+ Instalim i thjeshtë (1 )

+ Struktura hierarkike (0 )

+ Minimharta (0 )

+ Bazuar në Java (0 )

+ Pamja e hartës së mendjes (0 )

+ Menaxhimi i Projektit (0 )

+ Stuhi mendimesh (0 )

+ Punon jashtë linje (0 )

+ Harta e mendjes (0 )

Llojet e Aplikimit

Harta e mendjes (0 )

Menaxhimi i Projektit (0 )

Etiketa

organizimi i mendimit

Zyra & Produktiviteti

Alternativat për FreeMind

224

Freeplane

(10 | 3.9)

- - -

370

XMind

(4 | 3)

- - -

104

TreeSheets

(9 | 4.2)

- - -

150

Mindomo

(2 | 4.5)

- - -

123

TheBrain

(4 | 1.5)

- - -

133

MindMeister

(3 | 4.7)

- - -

82

MindNode

(3 | 4.7)

- - -

53

Coggle

(3 | 4.3)

- - -

39

SimpleMind

(7 | 4)

- -

85

MindManager

(1 | 5)

- - -

22

vym

(3 | 5)

- - -

27

TiddlyMap

(0 | 0)

- -

36

ThinkComposer

(3 | 4.7)

- -

29

Scapple

(2 | 2.5)

- -

78

Visual Understanding Environment

(3 | 4.3)

- - -

16

Whimsical

(2 | 4.5)

- - -

24

Wondershare Edraw MindMaster

(1 | 5)

- -

48

Wondershare EdrawMax

(5 | 4.8)

- - -

20

Mindly (mind mapping)

(1 | 5)

- - -

48

Mindmup

(0 | 0)

- -

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram