Search

English

115

Freemake Video Downloader

(6 | 2.7)

- - -

Guest

2 years ago

undefined...


Positive comment

0 0


Show more comments

Freemake Video Downloader është një shkarkues falas i videove që lejon shkarkimin e videove nga YouTube, Google, Facebook, Dailymotion dhe faqe të tjera në HD, 4K, MP4, FLV, 3GP ose konvertimin e videove në ueb në FLV, AVI, MP4, MP3.

Mbështetja e faqeve të shumta |

Merrni shkarkime të lehta dhe të shpejta video nga YouTube, Google, Facebook, MTV, MTV Music, Dailymotion, Metacafe, Vimeo, Veoh, Break, Nicovideo, 18+.

Paketa Premium (9,99 dollarë) ofron:
- shpejtësi e pakufizuar e shkarkimit
- Mbështetje për shkarkimin e videos në Youtube HD
- ngarkoni video në Dropbox dhe Google Drive
- konvertoni videon në MP3 dhe AVI

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

Screenshot
Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ Konvertoni videot e YouTube në Mp3 (6 )

+ Shkarkuesi i YouTube (2 )

+ Bazuar në ueb (2 )

+ Integrimi në Instagram (1 )

+ Shkarkoni video nga Facebook (0 )

Llojet e Aplikimit

Shkarkuesi i YouTube (2 )

Etiketa

Shkarkoni video nga Dailymotion

shkarko video hd

shkarkues i listës së luajtjes

shkarkues i listës së luajtjes në youtube

konvertues youtube

shkarkues vimeo

Alternativat për Freemake Video Downloader

29

YTD

(2 | 4)

- - -

364

youtube-dl

(18 | 4.7)

- - -

264

Video DownloadHelper

(11 | 2.6)

- - -

138

Youtube-DLG

(11 | 4.8)

- - -

204

4k Video Downloader

(28 | 3.9)

- - -

22

YTD YouTube Downloader

(0 | 0)

- - -

290

Freemake Video Converter

(26 | 2.7)

- - -

62

Youtube Video and Audio Downloader

(4 | 3.2)

- - -

17

yt-dlp

(4 | 5)

- - -

79

ClipGrab

(8 | 3.9)

- - -

19

Bulk Media Downloader

(2 | 3.5)

- - -

87

SnapTube

(3 | 3.3)

- - -

20

Videoder Video Downloader

(7 | 2.7)

- - -

36

By Click Downloader

(16 | 3.8)

- - -

34

Ant Video Downloader

(4 | 4.2)

- - -

60

Free YouTube Download

(5 | 3.2)

- - -

22

YourTube

(0 | 0)

- - -

23

Airy YouTube Downloader

(28 | 4.7)

- - -

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram