Search

English

499

FreeFileSync

(30 | 4)

- - -

Stormtrooper42

4 years ago

undefined...


Positive comment

16 1


Show more comments

FreeFileSync është një softuer krahasimi dhe sinkronizimi i dosjeve që krijon dhe menaxhon kopje rezervë të të gjithë skedarëve tuaj të rëndësishëm. Në vend që të kopjoni çdo skedar çdo herë, FreeFileSync përcakton ndryshimet midis një dosjeje burimi dhe një dosjeje të synuar dhe transferon vetëm sasinë minimale të të dhënave të nevojshme. FreeFileSync është falas në Windows, Linux dhe macOS dhe ka një version me burim të hapur për Linux.

Versioni i dhurimit është i disponueshëm me këto veçori shtesë:
- Kopje e skedarit paralel
- Përditësues automatik (Windows)
- Versioni portativ (ZIP)
- Instalim i heshtur

Shumat e donacioneve llogariten në përputhje me rrethanat, p.sh. një donaci...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Source

Dritaret
macOS
openSUSE Linux
Dialogjet ekspresive të progresit
Krahasimi binar
Lidh hapësirën ruajtëse në renë kompjuterike
Ndërfaqe fleksibël
Cilësimet e sinkronizimit
Cilësimet e krahasimit
RealtimeSync

Veçoritë

+ Portativ (13 )

+ Analizë krahasuese e dy destinacioneve (7 )

+ Zvarrit dhe lësho (5 )

+ Gjuhë të shumta (3 )

+ Sinkronizimi i drejtorisë (3 )

+ Sinkronizimi në renë kompjuterike (2 )

+ Ndërfaqja e linjës së komandës (2 )

+ Sinkronizimi i dosjeve (2 )

+ Krahaso versionin krah për krah (2 )

+ Krahasimi i dosjeve (2 )

+ Versionimi i skedarit (0 )

+ Sinkronizimi (0 )

+ Mbështetje për SFTP (0 )

+ Sinkronizimi i skedarëve (0 )

Llojet e Aplikimit

Sinkronizimi i skedarëve (0 )

Etiketa

Rezervimi

Krahasimi i të dhënave

google drive

FTP

klientët sftp

mtp

Alternativat për FreeFileSync

130

GoodSync

(23 | 3.1)

- - -

591

Syncthing

(25 | 3.7)

- - -

239

rsync

(3 | 4.3)

- - -

94

Rclone

(6 | 4.5)

- - -

130

GoodSync

(23 | 3.1)

- - -

34

Restic

(5 | 4.4)

- - -

129

SyncBack

(9 | 4.6)

- - -

58

Air Explorer

(8 | 3.8)

- - -

72

Bvckup 2

(8 | 4.8)

- - -

82

Unison File Synchronizer

(5 | 4.2)

- - -

120

SyncToy

(14 | 2.9)

- - -

33

DirSync Pro

(4 | 4.2)

- - -

34

Toucan

(3 | 2.3)

- - -

25

Bacula

(0 | 0)

18

DSynchronize

(2 | 5)

- - -

35

Robocopy

(4 | 3)

- - -

56

Allway Sync

(3 | 4.3)

- - -

74

Synkron

(1 | 2)

- - -

36

Syncovery

(5 | 3.6)

- - -

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram