Search

English

367

Flipboard

(9 | 2.6)

- - -

armandaneshjoo

4 years ago

undefined...


Positive comment

0 1


Show more comments

Flipboard është një mënyrë e shpejtë dhe e bukur për të shfletuar lajmet, fotot dhe përditësimet që miqtë tuaj po ndajnë në Facebook dhe Twitter.
- Shihni mediat tuaja sociale në një plan urbanistik që është i lehtë për t'u skanuar dhe argëtues për t'u lexuar.
- Ndani artikuj dhe foto, komentoni postimet dhe pëlqeni ose preferoni ndonjë gjë.
- Personalizojeni Flipboard-in tuaj me seksione të krijuara nga njerëzit, listat dhe blogjet tuaja të preferuara në Twitter.

Flipboard është revista juaj personale.
Është mënyra më e njohur për të kapur lajmet që ju interesojnë, për të zbuluar gjëra të mahnitshme nga e gjithë bota ose për të qëndruar i lidhur me njerëzit më të afërt me ju.

Kur ...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

Microsoft Store

Google Play Store

iPhone App Store

Kindle Store

Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ Paraqitja e revistës (2 )

+ Integrimi i mediave sociale (1 )

+ Importo nga Google Reader (1 )

+ Listat e ndashme (1 )

+ Zbulimi i përmbajtjes (1 )

+ Integrimi në Twitter (0 )

+ Aplikacioni Progresiv i Uebit (0 )

+ Integrimi në Facebook (0 )

+ Lëvizje automatike (0 )

+ Integrimi i Tumblr (0 )

+ Revistë (0 )

Llojet e Aplikimit

Etiketa

Ushqim Lajm

lexues lajmesh

Instagram

revistë personale

libër rrotullues

prurjet rss

lajme personale

lexues rrotullues

Alternativat për Flipboard

1403

Inoreader

(45 | 3.6)

- - -

654

NewsBlur

(4 | 3.5)

- - -

65

Feedbro

(3 | 4.7)

- - -

307

Reeder

(5 | 4.2)

- - -

216

Netvibes

(3 | 4)

- - -

149

Liferea

(1 | 4)

- - -

202

Feedbin

(3 | 4.7)

- - -

22

Feeder RSS feed reader

(4 | 4.5)

- - -

74

Google News

(3 | 3)

-

363

The Old Reader

(4 | 3.2)

- - -

26

RSS Guard

(1 | 3)

- - -

11

Fluent Reader

(3 | 4.7)

- - -

93

News360

(1 | 4)

- - -

147

CommaFeed

(1 | 4)

- - -

14

News as Facts

(6 | 5)

- - -

82

FeedReader Online

(5 | 4)

- - -

56

NetNewsWire

(1 | 5)

- -

53

Protopage

(5 | 4.2)

- - -

45

selfoss

(3 | 4.7)

- - -

53

Miniflux

(0 | 0)

- - -

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram