Search

English

120

Flattr

(2 | 4)

-

xtoph

3 years ago

undefined...


Positive comment

0 0


Show more comments

Flattr është një shërbim social i mikropagesave, që ju bën të lehtë të "lajkatoni" gjërat në internet që ju pëlqejnë. Kur jeni regjistruar në Flattr, ju paguani një tarifë të vogël mujore sipas zgjedhjes suaj. Në fund të muajit, ajo tarifë ndahet midis të gjitha gjërave që keni bërë lajka. Madje mund t'i lajkatoni gjërat në botën reale, me aplikacionin Flattr Android!

Meqenëse jeni gjithmonë të identifikuar në llogarinë tuaj Flattor, t'i dhuroni dikujt pak dashuri është gjithmonë vetëm një buton larg. Klikimi i një butoni më shumë nuk i shtohet tarifës suaj, thjesht e ndan tarifën midis më shumë njerëzve! Flattr përpiqet të inkurajojë njerëzit të ndajnë. Jo vetëm pjesë të përmbajtjes, por...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

Chrome Web Store

Android (1)
Android (2)
Android (3)

Veçoritë

+ Integrimi i shfletuesit (1 )

+ Transferta e parave (0 )

Llojet e Aplikimit

Etiketa

bashkëpunimi social

pagesë me një klikim

biznesi dhe tregtia

dhuro miniaplikacion

mikropagesë

krijimi i përmbajtjes

donacion

Alternativat për Flattr

81

Liberapay

(9 | 4.6)

- - -

93

Steemit

(4 | 2.2)

- - -

33

Open Collective

(2 | 5)

- - -

51

Patreon

(3 | 1.7)

- - -

409

Litecoin

(0 | 0)

- - -

32

BountySource

(0 | 0)

- - -

22

Ko-fi

(1 | 5)

- - -

29

Buy Me a Coffee

(1 | 5)

- - -

19

Amazon Pay

(0 | 0)

-

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram