Search

English

589

FLAC

(1 | 5)

-

Unk42

4 years ago

undefined...


Positive comment

0 0


Show more comments

FLAC do të thotë Free Lossless Audio Codec, një format audio i ngjashëm me MP3, por pa humbje, që do të thotë se audio është e ngjeshur në FLAC pa ndonjë humbje në cilësi. Kjo është e ngjashme me mënyrën se si funksionon Zip, përveçse me FLAC do të merrni kompresim shumë më të mirë sepse është projektuar posaçërisht për audio dhe ju mund të luani skedarë të ngjeshur FLAC në luajtësin tuaj të preferuar (ose stereo në makinën tuaj ose në shtëpi, shikoni pajisjet e mbështetura) si do të bëni një skedar MP3.

FLAC shquhet si kodiku audio pa humbje më i shpejtë dhe më i mbështetur gjerësisht, dhe i vetmi që nuk është në pronësi menjëherë, nuk është i ngarkuar nga patentat, ka një zbatim referim...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Source

Ubuntu Software Center

Veçoritë

+ Audio pa humbje (2 )

+ Kompresim pa humbje (2 )

Llojet e Aplikimit

Kodiku i audios (0 )

Etiketa

Kodiku i audios -

rezolucion të lartë

Alternativat për FLAC

288

Vorbis

(2 | 4.5)

28

Matroska

(1 | 5)

35

Opus Interactive Audio Codec

(2 | 4.5)

14

Apple Lossless

(0 | 0)

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram