Search

English

439

FL Studio

(13 | 4.5)

- - -

Ugotsta

3 years ago

undefined...


Positive comment

5 0


Show more comments

FL Studio (i njohur fillimisht si FruityLoops) është një stacion pune i audios dixhitale me funksione të plota (DAW) që ofron një gamë të plotë mjetesh profesionale për çdo gjë, nga redaktimi i audios dhe krijimi i beat-it deri te rregullimi, kompozimi, përzierja dhe masterizimi i avancuar. Duke pasur një ndërfaqe të shpejtë, të teknologjisë së lartë që funksionon me shpejtësinë origjinale, DAW vendoset në një ndërfaqe relativisht të thjeshtë të renditjes së modelit të daulleve, ndërsa veçoritë më të avancuara janë vetëm një klikim ose shtypje tasti larg.

Një nga veçoritë e tij më të dukshme dhe dalluese, FL Studio është i disponueshëm përmes një licence të përjetshme ku një blerje një he...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

Microsoft Store

Google Play Store

iPhone App Store

Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ Mix Muzikë (22 )

+ Regjistrimi audio (10 )

+ Redaktues jo linear (5 )

+ Regjistrim i drejtpërdrejtë (3 )

+ Redaktimi i matricës së daulleve (3 )

+ Performanca e drejtpërdrejtë (3 )

+ Stacioni i punës audio dixhitale (3 )

+ Prodhimi muzikor (3 )

+ Reduktimi i zhurmës (2 )

+ Raft sintetik (2 )

+ Hyrja e tastierës MIDI (1 )

+ UI i shkallëzuar (1 )

+ Ndihmë e vetëdijshme për kontekstin (1 )

+ Beat slicer (1 )

+ Mbështetje për shtojcat VST (1 )

+ Ndiqni gjithçka (0 )

+ Punon jashtë linje (0 )

+ Mbështetje e shkëlqyer e kodekëve Opus (0 )

+ Mbështetje FFMPEG (0 )

+ MultiTouch (0 )

+ Vizualizoni muzikën (0 )

+ Roll piano (0 )

+ Regjistrimi i zërit (0 )

Llojet e Aplikimit

Regjistrimi audio (10 )

Prodhimi muzikor (3 )

Stacioni i punës audio dixhitale (3 )

Etiketa

shtojca vst

krijues mp3

redaktori i valës

Kompozitor MIDI

redaktimi hap

bare

Grafika vektoriale Aplikacioni

Alternativat për FL Studio

502

LMMS

(15 | 3.9)

- - -

172

Ableton Live

(6 | 4.3)

- - -

198

Reaper

(7 | 4.7)

- - -

193

Ardour

(4 | 4.5)

- - -

69

Bitwig Studio

(4 | 5)

- - -

49

Caustic

(3 | 4)

- - -

108

Logic Pro

(7 | 4.1)

- - -

68

AudioTool

(3 | 3.7)

- - -

79

Cubase

(2 | 4)

- - -

109

Reason

(2 | 4)

- - -

166

Adobe Audition

(6 | 3.7)

- - -

54

Rosegarden

(0 | 0)

- - -

41

Studio One

(1 | 5)

- - -

248

GarageBand

(7 | 4)

- - -

45

Waveform

(1 | 4)

- - -

46

Cakewalk

(7 | 4.9)

- - -

11

Zrythm

(3 | 3.7)

- - -

28

MuLab

(2 | 4.5)

- - -

46

Magix ACID Pro

(0 | 0)

- - -

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram