Search

English

124

Fing

(0 | 0)

- - -

AndrewD

7 months ago

undefined...


Neutral comment

0 0

Fing besohet nga mbi 100 milionë përdorues në mbarë botën si skaner rrjeti numër 1. Zbuloni të gjitha pajisjet e lidhura me Wi-Fi tuaj dhe identifikoni ato, monitoroni performancën e ISP-së tuaj, vendosni kontrolle të automatizuara sigurie dhe gjeni dobësitë e ruterit me vetëm disa klikime.

Me Fing mund të:
- Zbuloni të gjitha pajisjet e lidhura me rrjetin tuaj të shtëpisë dhe identifikoni vjedhësit e gjerësisë së brezit.
- Lidhni çdo pajisje me një profil përdoruesi për të ditur shpejt se kush është në shtëpi dhe kur
- Merrni njohjen e saktë të pajisjes me shumë detaje (adresa IP, adresa MAC, emri i pajisjes, modeli, shitësi dhe prodhuesi)
- Zbuloni kamerat e fshehura të lidhura me t...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

Google Play Store

iPhone App Store

Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ Zgjohuni në LAN (4 )

+ Monitorimi i rrjetit (2 )

+ Gjurmimi i rrugës (2 )

+ Mbajtja e shënimeve (0 )

+ Testi i shpejtësisë së internetit (0 )

+ Skaneri i rrjetit (0 )

+ Mjetet e rrjetit (0 )

+ Zbulimi i rrjetit (0 )

Llojet e Aplikimit

Monitorimi i rrjetit (2 )

Skaneri IP (0 )

Etiketa

kërkimi dns

monitorimi i IP-së

Analizuesi i rrjetit -

rrjeti wifi

Skaneri IP -

Skaneri i cenueshmërisë -

Adresa mac

menaxhimin e rrjetit

skaner porti

shikoni lan

Analizues Wi-Fi Mjet

siguria e rrjetit

adresa IP

Siguria e internetit

Alternativat për Fing

262

Nmap

(0 | 0)

- -

103

Angry IP Scanner

(4 | 3.8)

96

Zenmap

(0 | 0)

- - -

61

Advanced IP Scanner

(2 | 4.5)

- - -

12

Port Authority

(0 | 0)

-

36

SoftPerfect Network Scanner

(1 | 2)

- - -

31

Wireless Network Watcher

(3 | 4)

- -

18

Advanced Port Scanner

(1 | 5)

- - -

19

mtr

(1 | 5)

-

17

WinMTR

(1 | 5)

- - -

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram