Search

English

143

FileHorse.com

(2 | 4.5)

- -

mmv

2 years ago

undefined...


Positive comment

0 0


Show more comments

Mënyrë e shpejtë dhe e thjeshtë për të shkarkuar softuer falas për Windows dhe Mac. Versionet më të fundit të softuerit të zgjedhur me dorë të renditura në kategori. FileHorse ju prezanton një mënyrë të re për të gjetur dhe shkarkuar softuer të ri dhe për të gjetur aplikacionet më të fundit në ueb. Faqja jonë e internetit është e specializuar për t'ju ofruar çdo ditë versionet më të fundit të softuerit cilësor të zgjedhur me dorë për sistemet operative Microsoft Windows dhe Mac OS.

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Twitter

Screenshot

Veçoritë

+ Zbulimi i aplikacionit (61 )

+ Shkarkoni versionet e vjetra (9 )

+ Shkarkimi i softuerit (1 )

Llojet e Aplikimit

Zbulimi i aplikacionit (61 )

Shkarkimi i softuerit (0 )

Etiketa

Depoja e softuerit

pritjen e aplikacionit

Alternativat për FileHorse.com

21

LO4D.com

(1 | 5)

- - -

136

Softpedia

(4 | 4)

- - -

281

FileHippo

(2 | 2)

- - -

58

Free Software Directory

(1 | 5)

-

116

Software Informer

(2 | 2)

- - -

57

Libre Projects

(0 | 0)

- -

58

Open Source Software Directory

(0 | 0)

36

FossHub

(2 | 3.5)

- - -

57

MajorGeeks

(1 | 5)

- - -

66

Open HUB

(1 | 5)

- - -

29

Capterra

(3 | 4.3)

- - -

43

moreofit.com

(0 | 0)

31

Sites Like

(1 | 2)

32

Linux App Finder

(1 | 2)

- -

37

Softonic

(2 | 4.5)

-

30

Best Open Source

(0 | 0)

- - -

45

CNET Download.com

(3 | 4)

47

osalt

(0 | 0)

-

15

openDesktop.org

(0 | 0)

27

SnapFiles

(1 | 3)

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram