Search

English

144

Figma

(9 | 4.7)

- - -

nadinenb

4 years ago

undefined...


Positive comment

4 0


Show more comments

Figma është një redaktues grafikësh vektorial dhe mjet prototipizim i cili është kryesisht i bazuar në ueb, me veçori shtesë offline të aktivizuara nga aplikacionet desktop për macOS dhe Windows. Aplikacionet shoqëruese Figma Mirror për Android dhe iOS lejojnë shikimin e prototipave Figma në kohë reale në pajisjet celulare. Seti i veçorive të Figma fokusohet në përdorimin në ndërfaqen e përdoruesit dhe dizajnin e përvojës së përdoruesit, me theks në bashkëpunimin në kohë reale.

Figma ka një aplikacion shoqërues për iOS dhe Android të quajtur Figma Mirror, i cili ju lejon të shikoni me lehtësi dizajnet në pajisjet celulare me Figma Mirror.

TIPARET

- Bashkëpunim në kohë reale për komu...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

GitHub

,
,
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Kompleti i kornizës me tela të përgatitur paraprakisht
Ndërfaqja intuitive që mund të funksiononi në pak minuta.

Veçoritë

+ Zgjerohet nga Plugins/Extensions (24 )

+ Importo nga Sketch (10 )

+ Prototipizim (6 )

+ Prototipi interaktiv (3 )

+ Historia e versionit (2 )

+ Animacion (1 )

+ Paraqitja automatike (1 )

+ Tranzicionet (1 )

+ Eksporto në SVG (1 )

+ Ndër-Platformë (1 )

+ Eksporto në PNG (0 )

+ Ruajtja në renë kompjuterike (0 )

+ Bashkëpunim në kohë reale (0 )

+ Pikturë dixhitale (0 )

+ Tabela e bardhë e përbashkët (0 )

+ Eksporto në PDF (0 )

+ Dizajn UI (0 )

+ Kornizim teli (0 )

+ Stuhi mendimesh (0 )

Llojet e Aplikimit

Prototipizim (6 )

Dizajn UI (0 )

Kornizim teli (0 )

Etiketa

Shabllon

Grafika vektoriale Aplikacioni

uxdesign

Redaktori i Diagramit -

mbivendosje

dizajn në distancë

Dizajn Grafik Mjet

jpg eksport

mjetet e projektimit

ndajnë lidhjet

stil

Alternativat për Figma

448

Adobe Illustrator

(18 | 4.3)

- - -

388

Pencil Project

(3 | 2.7)

- - -

234

Sketch

(6 | 4.5)

- - -

43

Penpot

(8 | 5)

- - -

127

Lunacy

(4 | 5)

- - -

52

Adobe XD

(4 | 3.8)

- - -

23

Akira

(1 | 5)

- -

117

Balsamiq Wireframes

(2 | 3.5)

- - -

69

InVision

(1 | 1)

- - -

13

Alva

(0 | 0)

19

Dotgrid

(2 | 5)

-

150

Adobe Fireworks

(0 | 0)

190

Gravit Designer

(27 | 3.6)

- - -

15

Framer

(0 | 0)

- - -

76

Moqups

(0 | 0)

- - -

25

Marvel

(0 | 0)

- - -

35

Antetype

(1 | 4)

- - -

17

Zeplin

(2 | 5)

- - -

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram