Search

English

478

Fedora

(14 | 4.1)

- - -

cycroenerugi

5 years ago

undefined...


Positive comment

4 0


Show more comments

Projekti Fedora është një projekt i zhvilluar hapur i krijuar nga Red Hat Enterprise Linux, i hapur për pjesëmarrje të përgjithshme, i udhëhequr nga një meritokraci, duke ndjekur një sërë objektivash projekti. Qëllimi i Projektit Fedora është të punojë me komunitetin Linux për të ndërtuar një sistem operativ të plotë, me qëllim të përgjithshëm ekskluzivisht nga softueri me burim të hapur. Zhvillimi do të bëhet në një forum publik. Projekti do të prodhojë publikime të bazuara në kohë të Fedora-s rreth 2-3 herë në vit, me një plan publikimi. Ekipi inxhinierik i Red Hat do të vazhdojë të marrë pjesë në ndërtimin e Fedora-s dhe do të ftojë dhe inkurajojë më shumë pjesëmarrje nga jashtë sesa në p...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

Fedora 23 (GNOME)
Screenshot
Screenshot
Fedora 23 (KDE)
Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ I personalizueshëm (16 )

+ Gjuhë të shumta (3 )

+ Rilidhja e çelësit (3 )

+ I bazuar në Linux (3 )

+ Mbështetje Wayland (1 )

+ Hapësira pune të ndara (0 )

+ Si Unix (0 )

+ Mjedisi i Desktopit (0 )

+ Jashtë kutisë (0 )

Llojet e Aplikimit

Sistemi Operativ (1 )

Distro Linux (0 )

Etiketa

Sistemi Operativ -

Mjetet e Zhvilluesit

Distro Linux -

raportimi i automatizuar i përplasjeve

Alternativat për Fedora

2278

Ubuntu

(37 | 3.6)

- - -

1028

Debian

(15 | 4.1)

- - -

969

Linux Mint

(30 | 4.5)

- - -

687

Arch Linux

(17 | 4.1)

- - -

296

Manjaro Linux

(24 | 4.5)

- - -

324

elementary OS

(9 | 3.7)

- - -

172

Tails

(2 | 5)

- - -

543

macOS

(8 | 3.5)

- - -

254

Kubuntu

(6 | 4.7)

- - -

56

Pop!_OS

(10 | 4.4)

- - -

304

openSUSE

(6 | 4.3)

- - -

275

ReactOS

(8 | 3.8)

- - -

144

CentOS

(4 | 3)

-

81

Qubes OS

(6 | 3.3)

- - -

239

FreeBSD

(1 | 5)

- - -

61

Solus

(7 | 4.9)

- -

85

Ubuntu MATE

(5 | 4.2)

- - -

143

Gentoo

(5 | 4.6)

- -

84

Raspberry Pi OS

(2 | 1.5)

- -

111

Red Hat Enterprise Linux

(1 | 5)

-

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram