Search

English

440

FastStone Image Viewer

(24 | 4.2)

- - -

schizovivek

10 years ago

undefined...


Positive comment

8 0


Show more comments

FastStone Image Viewer është një shfletues imazhi, konvertues dhe redaktues i shpejtë, i qëndrueshëm, miqësor për përdoruesit. Ka një sërë karakteristikash të këndshme që përfshijnë shikimin e imazhit, menaxhimin, krahasimin, heqjen e syve të kuq, dërgimin me email, ndryshimin e madhësisë, prerjen dhe rregullimet e ngjyrave. Modaliteti i tij inovativ por intuitiv i ekranit të plotë ofron akses të shpejtë në informacionin EXIF, shfletuesin e fotografive dhe funksionalitetet kryesore nëpërmjet shiritave të fshehtë të veglave që shfaqen kur miu juaj prek katër skajet e ekranit. Karakteristika të tjera përfshijnë një zmadhues me cilësi të lartë dhe një shfaqje muzikore me mbi 150 efekte kalimtar...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Një pamje e të gjithë ndërfaqes së programit
Menaxheri i imazhit
Shikuesi i plotë i imazhit
Cilësimet

Veçoritë

+ Portativ (13 )

+ Krahasimi krah për krah (3 )

+ Imazhet e filigranëve (2 )

+ Redaktori i integruar i imazhit (2 )

+ Paraqitja e rrjetës (1 )

+ Mjeti i vulës së klonimit (1 )

+ Ndërfaqe intuitive (1 )

+ Konvertimi i grupit (1 )

+ Mbështetje për Hotkeys (0 )

+ Mbështetje për shkurtoret e tastierës (0 )

+ Lojtar i integruar (0 )

+ Përpunimi në grup (0 )

+ Modaliteti i paraqitjes së rrëshqitjes (0 )

+ Redaktimi i grupit (0 )

+ Shfletuesi i imazheve (0 )

Llojet e Aplikimit

Redaktori i imazhit (15 )

Shikuesi i imazhit (0 )

Etiketa

Redaktori i imazhit -

etiketuesi i imazhit

rregullimi i imazhit

rrotullo imazhin

shikues fotosh

exif

Shikuesi i imazhit -

Ndryshimi i madhësisë së imazheve Mjet

Alternativat për FastStone Image Viewer

318

XnView MP

(13 | 4.3)

- - -

895

IrfanView

(30 | 4.4)

- - -

164

nomacs

(14 | 5)

- - -

158

ImageGlass

(18 | 4.4)

- - -

243

Photoscape

(7 | 3.9)

- - -

429

XnView

(8 | 3.6)

- - -

130

JPEGView

(16 | 4.5)

- - -

37

qView

(6 | 5)

- - -

88

HoneyView

(9 | 4)

- - -

131

ACDSee Photo Studio

(5 | 3.2)

- - -

68

Gwenview

(3 | 5)

-

100

gThumb

(1 | 5)

- - -

16

qimgv

(1 | 5)

- - -

56

Adobe Bridge

(2 | 1.5)

- - -

47

Apple Photos

(2 | 1.5)

- - -

28

PhotoQt

(3 | 4)

48

Eye of GNOME

(2 | 4)

62

Imagine

(0 | 0)

- - -

17

QuickViewer

(4 | 4.5)

18

Microsoft Photos

(6 | 3)

- - -

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram