Search

English

580

F-Droid

(25 | 4.6)

- - -

coralof

4 years ago

undefined...


Positive comment

9 0


Show more comments

Depoja F-Droid është një katalog lehtësisht i instalueshëm i aplikacioneve falas dhe me burim të hapur për Android. Me F-Droid, është e lehtë të shfletoni dhe instaloni aplikacione në pajisjen tuaj dhe të mbani gjurmët e përditësimeve. Ju gjithashtu mund të shfletoni depon me një shfletues uebi dhe të shkarkoni aplikacionin drejtpërdrejt nga atje, nëse nuk mundeni ose nuk dëshironi të ekzekutoni klientin F-Droid në pajisjen tuaj.

Të gjitha aplikacionet në depon e paracaktuar duhet të jenë softuer Falas dhe me Burim të Hapur – për shembull, të lëshuar nën një licencë GPL ose Apache. Bëhet çdo përpjekje për të verifikuar që kjo është në të vërtetë rasti, si me inspektimin vizual të burimit,...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Twitter

Source

Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ I fokusuar në privatësi (42 )

+ Depo me porosi (23 )

+ Kategoritë (11 )

+ Përditësim automatik (6 )

+ Pa reklama (5 )

+ FOSS (4 )

+ Menaxhimi i Softuerit (0 )

+ Kërkimi i indeksuar (0 )

+ Nuk kërkohet regjistrim (0 )

+ Dyqani i Aplikacioneve (0 )

+ Shpërndarë (0 )

Llojet e Aplikimit

Dyqani i Aplikacioneve (0 )

Etiketa

Depoja e softuerit

menaxherët e aplikacioneve

aplikacionet android

Alternativat për F-Droid

131

Aurora Store

(14 | 4.3)

- - -

587

Google Play Store

(14 | 3.4)

- - -

40

G-Droid

(1 | 4)

- -

304

Aptoide

(2 | 3.5)

- - -

41

Aurora Droid

(1 | 4)

- - -

104

APKPure

(7 | 3.3)

- - -

84

APKMirror

(0 | 0)

- - -

69

Fossdroid

(0 | 0)

- - -

16

Droid-ify

(1 | 5)

- -

161

AppBrain

(0 | 0)

- - -

20

GNOME Software

(0 | 0)

- -

11

XDA Labs

(0 | 0)

64

Amazon Appstore

(0 | 0)

- -

14

APKUpdater

(0 | 0)

16

Software Manager

(0 | 0)

- -

38

1Mobile

(2 | 2.5)

- - -

19

AppsAPK

(0 | 0)

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram