Search

English

436

Evince

(9 | 3.4)

- - -

drink_n_drive

7 years ago

undefined...


Positive comment

2 0


Show more comments

Evince është një shikues dokumentesh për formate të shumta dokumentesh. Aktualisht mbështet pdf, postscript, djvu, tiff, dvi, cbr, cbz, etj.

Qëllimi i Evince është të zëvendësojë shikuesit e shumtë të dokumenteve që ekzistojnë në Desktopin GNOME me një aplikacion të vetëm të thjeshtë. Evince është gjithashtu në gjendje të shfaqë, shtojë dhe modifikojë shënimet (komentet) PDF.

Mbani mend faktorin e zmadhimit për dokument.
Mbani mend pozicionin për dokument.

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

Source

Ubuntu Software Center

Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
menyja e zmadhimit

Veçoritë

+ Portativ (13 )

+ Përmbysni ngjyrat (5 )

+ Shënim PDF (5 )

+ Peshë e lehtë (4 )

+ Gjuhë të shumta (3 )

+ Windows i pajtueshëm (1 )

+ Njohja e shkrimit të dorës (1 )

Llojet e Aplikimit

Lexues PDF (1 )

Etiketa

tiff

Lexues PDF -

softuer pdf

passhkrim

shikues tiff

dvi

pdf

ps shikues

djvu

Alternativat për Evince

168

PDF Reader

(6 | 4.8)

- - -

1440

SumatraPDF

(71 | 4.3)

- - -

301

Okular

(21 | 4.3)

- - -

1314

Foxit Reader

(27 | 2.9)

- - -

87

Xournal++

(23 | 4.7)

- - -

412

Adobe Acrobat Reader

(15 | 2.4)

- - -

111

MuPDF

(5 | 3.4)

- - -

152

Firefox PDF Viewer (PDF.js)

(2 | 3.5)

- - -

63

Xodo

(13 | 4.2)

- - -

45

Document Viewer

(2 | 4.5)

115

Preview

(8 | 3.9)

- - -

61

Quoppa PDF Studio

(52 | 4.8)

- - -

31

PDF Expert

(4 | 4.5)

- - -

109

Nitro Reader

(2 | 3)

- - -

85

Skim

(3 | 4)

- - -

12

Icecream PDF Editor

(3 | 4)

- - -

12

Lector - PDF Reader

(2 | 4.5)

- -

37

zathura

(3 | 5)

- - -

90

STDU Viewer

(3 | 4)

- -

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram