Search

English

531

balenaEtcher

(42 | 3.3)

- - -

jakewong

5 years ago

undefined...


Positive comment

2 0


Show more comments

balenaEtcher është një djegës imazhesh falas dhe me burim të hapur me mbështetje për Windows, macOS dhe GNU/Linux. E bën djegien e imazhit të kartës USB dhe SD sa më të thjeshtë dhe të shpejtë.

TIPARET

- Djegia e vërtetuar - Nuk ka më të shkruash imazhe në kartat e dëmtuara dhe të pyesësh veten pse pajisja jote nuk po niset.
- Hard Drive Friendly - E bën zgjedhjen e diskut të qartë për të shmangur fshirjen e të gjithë hard diskut
- Ndërfaqja e bukur - Kush tha që djegia e kartave SD duhet të jetë një dhimbje në sy.
- Burim i hapur - Krijuar me JS, HTML, node.js dhe Electron. Zhytuni dhe kontribuoni!
- Cross Platform - Punon për të gjithë, nuk ka udhëzime më të komplikuara instalimi...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

GitHub

Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ Përdorues miqësor (17 )

+ Portativ (13 )

+ Shkruani ISO në kartën SD (12 )

+ Djeg iso (5 )

+ Krijo USB bootable (4 )

+ Krijo një imazh të bootable (3 )

+ Konvertoni CD/DVD-në e instalimit në USB (2 )

+ Djegia e vërtetuar (2 )

+ Dizajni i materialit (2 )

+ Ruajtja e vazhdueshme (1 )

+ Ndërfaqja grafike e përdoruesit (1 )

+ Mbështetje për S.M.A.R.T. të dhëna (0 )

+ Bazuar në elektron (0 )

Llojet e Aplikimit

Krijo USB bootable (4 )

Etiketa

media bootable

iso në usb

instalimi i usb

flash drive

USB e drejtpërdrejtë

Alternativat për balenaEtcher

1293

Rufus

(59 | 4.5)

- - -

166

Ventoy

(27 | 5)

- - -

718

UNetbootin

(17 | 3.1)

- - -

265

YUMI

(8 | 4.6)

- - -

89

dd

(3 | 5)

- - -

77

Win32 Disk Imager

(3 | 1)

- - -

169

Universal USB Installer

(0 | 0)

- - -

141

ApplePi-Baker v2

(26 | 4.8)

- - -

68

MultiBootUSB

(5 | 4.2)

- - -

122

LinuxLive USB Creator

(0 | 0)

- - -

22

WoeUSB

(4 | 4)

- - -

13

USBImager

(5 | 5)

49

WinSetupFromUSB

(6 | 4.3)

- - -

14

ROSA Image Writer

(1 | 5)

-

38

MultiSystem

(2 | 5)

- - -

18

SUSE Studio ImageWriter

(1 | 5)

-

34

SARDU

(0 | 0)

- - -

53

WinToFlash

(1 | 2)

- - -

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram