Search

English

142

DVDShrink

(1 | 4)

robert152

10 years ago

undefined...


Positive comment

0 0


Show more comments

DVDShrink është softuer për të kopjuar disqe DVD. Ju mund ta përdorni këtë softuer në lidhje me softuerin e djegies së DVD sipas zgjedhjes suaj, për të bërë një kopje rezervë të çdo disku video DVD.

DVDShrink gjithashtu do të djegë DVD-në tuaj rezervë, nëse keni instaluar versionin më të fundit të Nero. Nëse tashmë posedoni softuer alternativ të djegies dhe preferoni t'i përmbaheni atij, atëherë mund të përdorni akoma DVD Shrink. Dalja nga DVDShrink mund të ruhet si skedarë në hard diskun tuaj, të cilin më pas mund t'i digjni me softuerin e zgjedhjes suaj.

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Screenshot

Veçoritë

Llojet e Aplikimit

DVD Ripper (0 )

Etiketa

DVD Ripper -

Deshifrues DVD -

kopje rezervë e DVD-së

Konvertues DVD -

mpeg 4

dvd video

Alternativat për DVDShrink

1784

HandBrake

(25 | 3.9)

- - -

487

FFmpeg

(5 | 3.8)

- - -

591

Avidemux

(21 | 3.8)

- - -

96

File Converter

(9 | 4.4)

- - -

105

XMedia Recode

(16 | 4.3)

- - -

108

MakeMKV

(4 | 3.5)

215

Format Factory

(12 | 3.3)

- - -

39

StaxRip

(0 | 0)

- - -

64

AnyDVD

(2 | 4.5)

-

50

DivX

(0 | 0)

14

DVD Decrypter

(1 | 5)

24

CloneDVD

(0 | 0)

16

WinX DVD Ripper

(1 | 1)

- -

15

QWinFF

(1 | 5)

- - -

18

DVD43

(0 | 0)

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram