Search

English

149

Duplicate Cleaner

(11 | 4)

-

onenil

3 years ago

undefined...


Positive comment

3 0


Show more comments

Pastruesi i dublikuar është një program i dobishëm për t'ju ndihmuar të organizoni përmbajtjen e hard drive-it tuaj të shtëpisë ose të rrjetit të korporatës.
Gjeni dhe fshini skedarë të kopjuar, mp3, foto, dokumente të vjetra dhe shumë më tepër. Pasi të gjenden këta skedarë, ju pajisen me mjete ndihmëse për t'ju mundësuar të zgjidhni cilat kopje të fshini ose zhvendosni. Këta skedarë mund të fshihen në koshin e riciklimit, të zhvendosen në një arkiv diku tjetër ose të zëvendësohen me lidhje të forta.

Karakteristikat:

Gjeni skedarë dublikatë sipas përmbajtjes, shpejt!
Hard disqe më të pastra do të thotë performancë më e shpejtë
Skanim i shpejtë dhe krahasim i saktë dublik...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

Screenshot
Ndërfaqja kryesore
Asistent i përzgjedhjes
Hiq skedarët
Menyja e opsioneve
Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ Gjeni imazhe të ngjashme (1 )

+ Gjetësi i skedarëve të kopjuar (0 )

Llojet e Aplikimit

Gjetësi i skedarëve të kopjuar (0 )

Gjetësi i imazheve të dyfishta (0 )

Etiketa

gjetës i kopjuar mp3

mirëmbajtja e diskut

dublikata të skedarëve

Gjetësi i imazheve të dyfishta -

skedarë dublikatë

Alternativat për Duplicate Cleaner

2643

CCleaner

(47 | 2.8)

- - -

143

dupeGuru

(10 | 3.5)

- - -

35

Czkawka

(6 | 4.2)

- - -

45

AllDup

(8 | 4.1)

- - -

99

VisiPics

(8 | 3.6)

- - -

48

AntiDupl

(4 | 3.8)

- - -

55

CloneSpy

(6 | 4.5)

-

65

FSlint

(3 | 3)

- - -

15

Duplicate File Detective

(0 | 0)

36

Similarity

(5 | 4.2)

17

Awesome Duplicate Photo Finder

(6 | 3.5)

- -

22

Auslogics Duplicate File Finder

(4 | 3)

24

Anti-Twin

(0 | 0)

- - -

21

Gemini 2

(2 | 4)

- -

15

Visual Similarity Duplicate Image Finder

(0 | 0)

-

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram