Search

English

143

dupeGuru

(10 | 3.5)

- - -

munteanzeno

2 years ago

undefined...


Positive comment

2 0


Show more comments

dupeGuru është një mjet falas dhe me burim të hapur për të gjetur skedarë dublikatë në kompjuterin tuaj. Mund të skanojë emrat e skedarëve ose përmbajtjet. Skanimi i emrave të skedarit përmban një algoritëm përputhjeje të paqartë që mund të gjejë emra skedarësh dublikatë edhe kur ata nuk janë saktësisht të njëjtë. dupeGuru funksionon në Mac OS X, Linux dhe Windows.

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

GitHub

Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ Fshirja automatike e shënimeve të kopjuara (2 )

+ Mbështetje për Hotkeys (0 )

+ GUI me bazë lokale (0 )

+ Gjetësi i skedarëve të kopjuar (0 )

Llojet e Aplikimit

Gjetësi i skedarëve të kopjuar (0 )

Etiketa

Gjetësi i imazheve të dyfishta -

heqës dublikatë

skedarë dublikatë

Alternativat për dupeGuru

35

Czkawka

(6 | 4.2)

- - -

149

Duplicate Cleaner

(11 | 4)

-

45

AllDup

(8 | 4.1)

- - -

55

CloneSpy

(6 | 4.5)

-

48

AntiDupl

(4 | 3.8)

- - -

65

FSlint

(3 | 3)

- - -

151

AVG PC TuneUp

(1 | 2)

- - -

36

Similarity

(5 | 4.2)

15

Duplicate File Detective

(0 | 0)

18

Pixiple

(1 | 4)

- -

17

Awesome Duplicate Photo Finder

(6 | 3.5)

- -

31

SearchMyFiles

(3 | 3.3)

- - -

22

Auslogics Duplicate File Finder

(4 | 3)

24

Anti-Twin

(0 | 0)

- - -

21

Gemini 2

(2 | 4)

- -

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram