Search

English

465

Drupal

(13 | 3.2)

- - -

gkruger

1 years ago

undefined...


Positive comment

1 0


Show more comments

Drupal është një paketë softuerësh falas që lejon një individ, një komunitet përdoruesish ose një ndërmarrje të publikojë, menaxhojë dhe organizojë lehtësisht një shumëllojshmëri të gjerë të përmbajtjes në një faqe interneti. Qindra mijëra njerëz dhe organizata po përdorin Drupal për të fuqizuar një shumëllojshmëri të pafund faqesh interneti, të tilla si:

* Portalet në internet të komunitetit
* Faqet e diskutimit
* Faqet e internetit të korporatave
* Aplikacionet e intranetit
* Uebfaqe ose bloge personale
* Faqet e adhuruesve
* Aplikacionet e tregtisë elektronike
* Drejtoritë e burimeve
* Faqet e rrjeteve sociale

Funksionaliteti i integruar, ...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

Source

Screenshot
Studimi i rastit Drupal: Entenmanns

Veçoritë

+ Zgjerohet nga Plugins/Extensions (24 )

+ I personalizueshëm (16 )

+ Layout Builder (8 )

+ Gjuhë të shumta (3 )

+ Eksporti/importimi i të dhënave (2 )

+ Menaxhimi i konfigurimit (1 )

+ Modulet (0 )

+ Sistemi modular (0 )

+ CMS (0 )

Llojet e Aplikimit

Publikimi i blogut (2 )

CMS (0 )

Etiketa

Aksesueshmëria Mjet

Php

Publikimi i blogut Mjet

bazuar në php

php cms

kornizën e menaxhimit të përmbajtjes

Alternativat për Drupal

1545

WordPress

(49 | 3.9)

- - -

202

Ghost

(9 | 3.3)

- - -

335

Joomla

(7 | 3)

- -

94

Jekyll

(1 | 4)

- - -

114

Grav

(16 | 3.8)

- - -

27

WriteFreely

(1 | 5)

- - -

84

HubSpot

(9 | 4.6)

- - -

155

ProcessWire

(11 | 4.3)

- - -

76

XWiki

(4 | 3.8)

- - -

66

PrestaShop

(4 | 2.2)

- - -

60

django CMS

(1 | 5)

- - -

59

SilverStripe

(1 | 5)

- - -

94

Tiki Wiki CMS Groupware

(3 | 4)

- - -

16

Cockpit

(1 | 5)

- -

78

MODX

(0 | 0)

- -

89

Concrete CMS

(1 | 3)

- -

18

October

(2 | 5)

- - -

24

Pimcore

(3 | 4)

- - -

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram