Search

English

794

DownThemAll

(10 | 4.5)

- - -

zZyXx

5 years ago

undefined...


Positive comment

1 0


Show more comments

DownThemAll (ose thjesht dTa) është një shtesë e fuqishme, por e lehtë për t'u përdorur për shfletuesin për Firefox, Chrome dhe Opera që shton aftësi të reja të avancuara shkarkimi në shfletuesin tuaj. DownThemAll ju lejon të shkarkoni të gjitha lidhjet ose imazhet e përfshira në një faqe interneti dhe shumë më tepër: ju mund t'i rafinoni shkarkimet tuaja me kritere plotësisht të personalizueshme për të marrë vetëm atë që dëshironi vërtet.

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

GitHub

Chrome Web Store

Opera Add-ons URL

Firefox Addons URL

Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ I personalizueshëm (16 )

+ Shtesa e Google Chrome (5 )

+ Mburoja të guximshme të konfigurueshme (2 )

+ Shkarkim me shumë pjesë (2 )

+ Shtesa Firefox (1 )

+ Integrimi i shfletuesit (1 )

+ Menaxheri i Shkarkimit (1 )

+ Shkarkues i imazheve (0 )

+ Zgjatja e Operas (0 )

+ Shkarkoni përshpejtuesin (0 )

Llojet e Aplikimit

Menaxheri i Shkarkimit (1 )

Shkarkues i imazheve (0 )

Etiketa

rrëmbyes fotografie

mbështetje metallink

Alternativat për DownThemAll

1204

JDownloader

(35 | 3.6)

- - -

415

Free Download Manager

(30 | 3.6)

- - -

311

Internet Download Manager

(17 | 3.9)

- - -

162

uGet

(6 | 4.7)

- - -

189

aria2

(3 | 4.3)

- - -

118

Xtreme Download Manager

(16 | 3.7)

- - -

50

Persepolis Download Manager

(4 | 4.5)

- - -

110

FreeRapid Downloader

(2 | 5)

- - -

159

pyLoad

(1 | 5)

- -

31

Internet Download Accelerator

(1 | 2)

- - -

14

Motrix

(4 | 4.2)

- -

11

Multithreaded Download Manager

(0 | 0)

- - -

19

Bulk Media Downloader

(2 | 3.5)

- - -

73

Mipony

(9 | 3.9)

- - -

16

Advanced Download Manager

(1 | 5)

- - -

21

webui-aria2

(0 | 0)

- - -

60

FlashGet

(0 | 0)

- -

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram