Search

English

494

Double Commander

(32 | 3.8)

- - -

NoCanDo

6 years ago

undefined...


Positive comment

12 0


Show more comments

Double Commander është një menaxher skedari me burim të hapur ndër-platformë me dy panele krah për krah. Është frymëzuar nga Total Commander dhe përmban disa ide të reja.

Veçoritë
- Mbështetje Unicode
- Ndërfaqja me skeda
- Mjet me shumë riemërtim
- Kolona të personalizuara
- Shikuesi i skedarëve të integruar (F3) për të parë skedarët në format hex, binar ose tekst
- Redaktues i brendshëm i tekstit (F4) me theksim sintaksor
- Arkivat trajtohen si nëndrejtori. Ju lehtë mund të kopjoni skedarë në dhe nga arkivat. Llojet e arkivave të mbështetura: ZIP, TAR GZ, TGZ, LZMA dhe gjithashtu BZ2, RPM, CPIO, DEB, RAR.
- Të gjitha operacionet që funksionojnë në sfond
- Funksioni i zgjeruar i...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Source

Ubuntu Software Center

Double Commander 0.7.0 që funksionon në Windows 10
Double Commander 0.7.3 që funksionon në Ubuntu 16.04 Xfce
Double Commander 0.7.3 që funksionon në macOS 10.10
Screenshot

Veçoritë

+ Zgjerohet nga Plugins/Extensions (24 )

+ Portativ (13 )

+ Performanca optimale (11 )

+ Menaxheri i skedarëve me dy panele (6 )

+ Mbështetja e plug-in-it TC (4 )

+ Mbështetje me panel të dyfishtë (3 )

+ Multitasking (2 )

+ Sinkronizimi i dosjeve (2 )

+ Klient i integruar FTP (1 )

+ Krahasimi i skedarëve (1 )

+ Plug-in (1 )

+ Riemërtimi i shumë skedarëve (1 )

+ Modaliteti i natës/Tema e errët (1 )

+ Ndihmë në skedarin lokal (0 )

+ Operacionet në radhë (0 )

+ Lua duke shkruar (0 )

+ Klient i integruar SSH (0 )

+ Kërkoni në Arkiva (0 )

+ Pamje nga pema (0 )

+ Pamje e sheshtë (0 )

+ Shumë skeda (0 )

+ Mbështetje për shkurtoret e tastierës (0 )

+ Sinkronizimi i skedarëve (0 )

+ Riemërtimi i skedarëve në grup (0 )

+ I konfigurueshëm (0 )

Llojet e Aplikimit

Menaxheri i skedarëve (0 )

Sinkronizimi i skedarëve (0 )

Etiketa

Menaxheri i skedarëve -

lazari

klient scp

komandant

Alternativat për Double Commander

834

Total Commander

(29 | 4.2)

- - -

374

FreeCommander

(15 | 3.7)

- - -

217

Midnight Commander

(7 | 4.1)

- - -

142

Dolphin File Manager

(4 | 4.8)

- - -

198

Directory Opus

(13 | 4.1)

- - -

187

XYplorer

(19 | 4.1)

- - -

178

Q-Dir

(15 | 4.3)

- - -

99

Multi Commander

(12 | 3.8)

- - -

35

Files

(7 | 3.6)

- - -

214

File Explorer

(8 | 1.9)

- - -

196

GNOME Files

(5 | 1.8)

- - -

165

Far Manager

(2 | 5)

- - -

122

Thunar

(2 | 4.5)

- - -

119

One Commander

(9 | 4.1)

- - -

86

Forklift

(3 | 3.7)

- - -

44

ranger

(4 | 4.2)

- - -

69

Nemo

(2 | 4)

-

26

Tablacus Explorer

(6 | 3.8)

- - -

116

muCommander

(6 | 2)

- -

90

Explorer++

(7 | 2.7)

-

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram