Search

English

142

Dolphin File Manager

(4 | 4.8)

- - -

RemovedUser

2 years ago

undefined...


Positive comment

1 0


Show more comments

Dolphin është një menaxher skedari për KDE që fokusohet në përdorshmërinë. Ka tre mënyra shikimi: Ikona, Detaje dhe më parë kishte Pamjen e Kolonave si në Finder (nuk disponohet në versionin aktual për shkak të problemeve me mirëmbajtjen). Mbështet FTP, SCP dhe protokolle të tjera. Shumë i konfigurueshëm.

Dolphin mbështet një pamje me dy panele, por edhe shfletimin e skedarëve në skeda. Ai ka një skedë filtri që lejon filtrimin e sasive të mëdha të skedarëve shpejt sipas një shprehjeje (p.sh. *.pdf do të shfaqte vetëm skedarët *-pdf-në drejtorinë e shfaqur).

Arkivat e të gjitha llojeve (p.sh. zip, rar, gzip, 7zip) mund të shfaqen si dosje. Operacionet e shpejta të riemërtimit janë të m...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Source

Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ Kompresimi i skedarit (8 )

+ Arkivimi i skedarëve (5 )

+ Peshë e lehtë (4 )

+ Mbështetje me panel të dyfishtë (3 )

+ Qasja në skedar në distancë (2 )

+ Protokollet e rrjetit (2 )

+ Miniaturat (2 )

+ Emulimi i integruar i terminalit (2 )

+ Pamje e ndarë (1 )

+ Pamja paraprake e imazhit (1 )

+ Integrimi i plazmës në KDE (1 )

+ Pamja paraprake e skedarit (1 )

+ Skedat (1 )

+ Ndërfaqja me skeda (0 )

+ SSH (0 )

+ Riemërtimi i skedarit (0 )

+ Pamje nga pema (0 )

+ Pamje me ekran të ndarë (0 )

Llojet e Aplikimit

Menaxheri i skedarëve (0 )

Riemërtimi i skedarit (0 )

Klient FTP (0 )

Etiketa

gjeni skedarë

Menaxheri i skedarëve -

klient scp

çngjyej

FTP

skedarët e filtrit

Kopjimi i skedarit Shërbimet

Klient FTP -

Alternativat për Dolphin File Manager

494

Double Commander

(32 | 3.8)

- - -

834

Total Commander

(29 | 4.2)

- - -

422

Cyberduck

(13 | 3.7)

- - -

374

FreeCommander

(15 | 3.7)

- - -

217

Midnight Commander

(7 | 4.1)

- - -

187

XYplorer

(19 | 4.1)

- - -

214

File Explorer

(8 | 1.9)

- - -

178

Q-Dir

(15 | 4.3)

- - -

99

Multi Commander

(12 | 3.8)

- - -

196

GNOME Files

(5 | 1.8)

- - -

122

Thunar

(2 | 4.5)

- - -

86

Forklift

(3 | 3.7)

- - -

69

Nemo

(2 | 4)

-

44

ranger

(4 | 4.2)

- - -

225

fman

(6 | 2.7)

- - -

53

PCMan File Manager

(1 | 5)

- -

116

muCommander

(6 | 2)

- -

55

Finder

(2 | 3.5)

- - -

92

xplorer²

(2 | 5)

-

23

SpaceFM

(1 | 5)

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram