Search

English

789

diagrams.net

(30 | 4.5)

- - -

Kagerjay

5 years ago

undefined...


Positive comment

9 0


Show more comments

diagrams.net (më parë draw.io) është një aplikacion online falas për vizatimin e diagrameve për rrjedhën e punës, BPM, grafikët org, UML, ER, diagramet e rrjetit. Nuk kërkohet hyrje ose regjistrim dhe veçoritë përfshijnë aftësinë për të ruajtur në nivel lokal (përfshirë SVG), një sërë shabllonesh, importimin .vsdx, Lucidchart dhe Gliffy dhe ndarjen e diagrameve në kohë reale.

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

GitHub

Shembull i diagramit AWS duke përdorur draw.io
Screenshot
Screenshot
Aplikacioni i desktopit të Windows
Aplikacioni i desktopit të Windows
Aplikacioni i desktopit të Windows

Veçoritë

+ Shtesa e Google Chrome (5 )

+ Derrase vizatimi (4 )

+ Diagrami me një linjë (4 )

+ Integrimi Office Online (3 )

+ Vizualizimi i diagramit të rrjedhës (3 )

+ Stencilat Visio (3 )

+ Sinkronizoni me Google Drive (3 )

+ Opsione të shumta eksporti (2 )

+ Bazuar në ueb (2 )

+ Dizajn i brendshem (1 )

+ Vizitoret e shtrirjes automatike (1 )

+ Eksporto në SVG (1 )

+ Shtresa të pakufizuara (1 )

+ Grafiku i rrjedhës (1 )

+ Diagramet GCP (0 )

+ Sinkronizoni me Dropbox (0 )

+ Javascript (0 )

+ Korniza e faqes së internetit (0 )

+ Modelet e dokumenteve (0 )

+ Harta e mendjes (0 )

+ Rrjedha e punës (0 )

+ Punon jashtë linje (0 )

+ Eksporto në PDF (0 )

Llojet e Aplikimit

Redaktori i Diagramit (0 )

Harta e mendjes (0 )

Etiketa

Redaktori i Diagramit -

UML

lateksi

vizualizimi

modele

Procesi i Menaxhimit të Biznesit

Alternativat për diagrams.net

516

Lucidchart

(10 | 3.2)

- - -

430

Dia

(7 | 3.1)

- - -

388

Pencil Project

(3 | 2.7)

- - -

263

LibreOffice - Draw

(3 | 4.3)

- - -

414

yEd Graph Editor

(35 | 4.1)

- - -

370

XMind

(4 | 3)

- - -

516

Lucidchart

(10 | 3.2)

- - -

43

Penpot

(8 | 5)

- - -

108

PlantUML

(4 | 3.8)

- - -

246

Microsoft Office Visio

(5 | 3.8)

- - -

72

Google Drive - Drawings

(2 | 2.5)

- - -

16

Excalidraw

(2 | 5)

- - -

150

Mindomo

(2 | 4.5)

- - -

183

OmniGraffle

(2 | 4)

- - -

68

Graphviz

(1 | 5)

-

25

Mural

(0 | 0)

- - -

27

TiddlyMap

(0 | 0)

- -

29

Scapple

(2 | 2.5)

- -

16

Whimsical

(2 | 4.5)

- - -

48

Wondershare EdrawMax

(5 | 4.8)

- - -

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram