Search

English

120

Dexpot

(6 | 3.7)

EpicCyndaquil

9 years ago

undefined...


Positive comment

1 0


Show more comments

Dexpot e kthen monitorin tuaj në deri në 20. Ai krijon dhe menaxhon desktopët virtualë dhe ju mundëson të punoni në mënyrë shumë më efikase dhe komode me shumë dritare të hapura njëkohësisht në Windows 95/98/ME dhe NT4/2000/XP/2003/Vista (përfshirë. x64).

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Screenshot
Screenshot
Pamja paraprake në ekran të plotë
Katalogu i dritareve
Caktoni aplikacione në desktop
Këndet e nxehta
Shpërndani ikona

Veçoritë

+ Desktop të shumtë (2 )

Llojet e Aplikimit

Etiketa

minimizuar në tabaka

Alternativat për Dexpot

79

VirtuaWin

(6 | 4.5)

24

WindowsPager

(2 | 4)

13

Mission Control

(0 | 0)

- -

17

Sysinternals Desktops

(4 | 2.8)

14

GiMeSpace Desktop Extender

(3 | 3.7)

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram