Search

English

113

DEVONthink

(2 | 4.5)

- - -

hemaang

4 years ago

undefined...


Positive comment

3 3


Show more comments

DEVONthink është krijuar për të menaxhuar dhe mbajtur në rregull të gjitha ato pjesë të ndryshme informacioni kaq të rëndësishme për punën ose studimet tuaja. Ndërsa bëheni më me përvojë me DEVONthink dhe ndërfaqen e tij të thjeshtë e intuitive, do të gjeni shpejt mënyra më emocionuese për të përdorur të dhënat tuaja.

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

iPhone App Store

Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ Mbështetje për skriptimin (8 )

+ Kërkim i integruar (7 )

+ Shënim PDF (5 )

+ Sinkronizimi në të gjithë pajisjet (4 )

+ Kërkimi i skedarëve (3 )

+ Shënimet e dokumenteve (2 )

+ Menaxhimi i strukturës së dokumentit (2 )

+ PDF OCR (1 )

+ DMS (1 )

+ Lexues i integruar RSS (0 )

+ Mbajtja e shënimeve (0 )

+ Skanoni dokumente (0 )

+ Etiketimi i skedarëve (0 )

+ Kërkimi i indeksuar (0 )

+ Menaxhimi i dokumenteve (0 )

Llojet e Aplikimit

Kërkimi i skedarëve (3 )

Mbajtja e shënimeve (0 )

Menaxher i Kërkimit (0 )

Etiketa

Menaxheri i skedarëve -

Organizuesi i skedarëve -

organizator

organizimin e dokumenteve

bllok shënimesh

Menaxher i Kërkimit -

Alternativat për DEVONthink

555

Joplin

(104 | 4.7)

- - -

416

Obsidian

(100 | 4.8)

- - -

407

Notion

(48 | 4.1)

- - -

339

Zotero

(10 | 4.3)

- - -

181

NoteLedge

(17 | 4.5)

- - -

451

Zim

(22 | 3.8)

- - -

391

Qiqqa

(78 | 4.5)

- - -

52

Trilium Notes

(3 | 4)

- - -

79

Zoho Notebook

(5 | 4.8)

- - -

37

Dendron

(9 | 5)

- - -

83

Nimbus Note

(11 | 3.5)

- - -

79

Bear

(8 | 4.5)

- - -

224

CintaNotes

(16 | 4.1)

- - -

418

Notezilla

(14 | 3.5)

- - -

110

RedNotebook

(8 | 2.9)

- - -

127

Flamory

(2 | 4)

- - -

18

AppFlowy

(0 | 0)

- - -

172

wikidPad

(8 | 2.8)

- - -

68

nvALT

(1 | 5)

- - -

22

OneNote Online

(1 | 4)

- - -

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram