Search

English

149

dbForge Unit Test for SQL Server

(9 | 4.9)

-

GUI për zbatimin e testimit të automatizuar të njësive në SQL Server Management Studio. Mjeti bazohet në kornizën tSQLt me burim të hapur, kështu që zhvilluesit e SQL tani mund të përfitojnë nga shkrimi i testeve të njësive në T-SQL të rregullt. Testi i njësisë dbForge për funksionalitetin e SQL Server ju lejon të zhvilloni kod të qëndrueshëm dhe të besueshëm që mund të testohet siç duhet me regresion në nivelin e njësisë. Duke shkarkuar SQL Tools (përfshirë testin e njësisë dbForge), ju merrni 15 mjete me funksione të plota që zgjerojnë shumë funksionalitetin standard të SSMS dhe e çojnë produktivitetin tuaj në nivelin tjetër.
Karakteristikat kryesore:
* T-SQL për Zbatimin e Testeve. Mjet...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

Screenshot
t-sql-për-teste-zbatuese
Ndërveproni_me_testet
ndërfaqja e linjës së komandës
Test_Lista_Menaxheri

Veçoritë

+ SQL (101 )

+ Menaxhimi i bazës së të dhënave (3 )

Llojet e Aplikimit

Etiketa

shtoni ssms

testi sql

Microsoft SQL Server Mjet

testimi sql

Testimi i njësisë sql

testi i njësisë sql

testi i serverit sql

Baza e të dhënave të testit sql

testoni serverin sql

Alternativat për dbForge Unit Test for SQL Server

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram