Search

English

149

dbForge Studio for SQL Server Express

(4 | 5)

NelsonJorge

10 months ago

undefined...


Positive comment

1 0


Show more comments

dbForge Studio për SQL Server është një mjedis i integruar për zhvillimin, menaxhimin, administrimin dhe analizën e të dhënave të SQL Server. Këto mjete SQL ndihmojnë zhvilluesit të menaxhojnë bazat e të dhënave, të shpejtojnë detyrat rutinë, si dhe të bëjnë ndryshime komplekse të bazës së të dhënave.

Karakteristikat kryesore:
* Ndihma për kodim SQL - plotësimi dhe formatimi i kodit, informacioni i shpejtë dhe navigimi
* Tipari i Diagramit të bazës së të dhënave ofron manipulim dhe shkallëzim të lehtë; kontejnerë për grupimin e objekteve; shtypja e diagrameve të mëdha; lidhjet virtuale etj
* Ndërtuesi i pyetjeve - përdorni redaktorët vizualë për të krijuar pyetje shpejt me një klikim t...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

Plotësimi i kodit

Veçoritë

Llojet e Aplikimit

Etiketa

Microsoft SQL Server Mjet

mjet server sql

menaxher i serverit sql

menaxher sql

mjet i menaxhimit të serverit sql

Alternativat për dbForge Studio for SQL Server Express

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram