Search

English

148

dbForge Source Control for SQL Server

(5 | 4.8)

JoanaCoelho

11 months ago

undefined...


Positive comment

0 0


Show more comments

dbForge Source Control për SQL Server është një shtesë e fuqishme SSMS për menaxhimin e ndryshimeve të bazës së të dhënave të SQL Server në kontrollin e burimit. Mjeti mund të lidhë bazat e të dhënave tuaja me të gjitha sistemet e njohura të kontrollit të burimit dhe ofron rrjedhë pune të qetë dhe të qartë në një ndërfaqe të njohur. Duke shkarkuar SQL Tools (përfshin Kontrollin e Burimit), ju merrni 15 mjete me funksione të plota që zgjerojnë shumë funksionalitetin standard të SSMS dhe e çojnë produktivitetin tuaj në nivelin tjetër.
Karakteristikat kryesore:
* Burimi kontrollon një dosje pune. Një dosje pune përmban skedarë skripti SQL që përfaqësojnë bazën e të dhënave tuaja. Kjo ju lejon...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

Screenshot
Dosja e punës
Zhbërja e Ndryshimeve
Modelet e zhvillimit të DB
Ndryshimet e historisë

Veçoritë

+ Versioni dhe Kontrolli i Burimit (0 )

Llojet e Aplikimit

Versioni dhe Kontrolli i Burimit (0 )

Etiketa

Kontrolli i versionit të serverit sql

Microsoft SQL Server Mjet

Kontrolli i burimit të serverit sql

kontrolli i burimit sql

git i kontrollit të burimit sql

menaxhimi i kodit burimor

kontrolli i versionit sql

shtoni ssms

Alternativat për dbForge Source Control for SQL Server

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram